Jump to content

[Podanie] na Helper Timeq

Timeq
 Share

Recommended Posts

[font=Comic Sans MS]1. Nick: Timeq

[/font]

[font=Comic Sans MS]2. Imię: Mateusz[/font]

[font=Comic Sans MS]3. Wiek: 15 lat[/font]

[font=Comic Sans MS]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?: od 1 edycji [/font][font=Comic Sans MS]

5. Masz mikrofon i TS3?: tak mam   [/font]

[font=Comic Sans MS]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Nie [/font]

[font=Comic Sans MS]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: cale dni[/font]

[font=Comic Sans MS]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?:tak, ponieważ wyzwalem kidmoda (sorry)[/font]

[font=Comic Sans MS]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:

[/font]

[font=Comic Sans MS]1.Jestem mądry i wiem że trzeba trzymać porządek na serwerze,ponieważ dbam o serwery najbardziej o crafted.pl[/font]

[font=Comic Sans MS]2.Brzydkie słowa? Nie dla mnie, ponieważ wiem że to brzydko tam muwić i prawie nigdy tak nie muwie BO TO BRZYDKO[/font]

[font=Comic Sans MS]3./mute? oczywiście! jak ktos na chacie spami flooduje itp. odrazy startuje z /mute BO NIE NAWIDZE SPAMU[/font]

[font=Comic Sans MS]4.Spam na msg lub na chacie? NIE dla mnie albo /ban lub jak w zdaniu 3 /mute jeszcze raz Nie Nawidze Spamu (NNS) xD[/font]

[font=Comic Sans MS]5.uwielbiam grać na crafted.pl spedzam na tym serwerze najwiecej czasu uwielbiam tam grać

[/font]

[font=Comic Sans MS]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

[/font]

[font=Comic Sans MS]1.Lubie fontanny i wogle wode uwielbiam się kąpać mam to po tacie wiec co no lubie.....[/font]

[font=Comic Sans MS]2.Jestem miły wobec innyh NIE WYZYWAM to strasznie brzydko i mam nadzieje ze inni tez tak uważają[/font]

[font=Comic Sans MS]3.Uwielbiam pizze PYHOTA......... jak tylko slysze ze idziemy na pizze to tak sie ciesze![/font]

[font=Comic Sans MS]4.wolny czas spędzam na komputerze lub na dworze ale wiecej na komputerze grając wlasnie na crafted.pl[/font]

[font=Comic Sans MS]5.pomagam innym, ponieważ lubie  to bardzo milo i oznacza ze jestem dobrym czlowiekiem

[/font]

[font=Comic Sans MS]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: tak[/font]

[font=Comic Sans MS]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d zaufaj: nadajesz range zaufanego jakiemus graczu, czyli gracz może budować gdy wlasciciel jest na serwerze i gdy go nie ma.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d dodaj: dodajesz gracza do dzialki, czyli gracz może budować tylko gdy wlasciciel jest na serwerze.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d polacz: jak masz svipa czy vipa morzesz kupic wiele dzialek i je polaczyc! [/font]

[font=Comic Sans MS]- /d ban: banujesz gracza na dzialce czyli juz nigdy ci nie wejdzie na dzialke.[/font]

[font=Comic Sans MS]- /d chat: wlaczasz/wylaczasz chat dzialki.

-/d kick: wyrzucasz gracza z dzialki

-/vip, /svip: informacje o randze vip lub svip

-/mute: (helper i wyrzsze rangi) wyciszasz gracza za spawm flood itp.

-/d kup lub auto:kup wlasna dzialke! kosz wynosi 500$

-/swierzak (svip 50 dni): miej wlasnego swierzaka jak z biedronki!

-/heal (vip/svip): ulecz sie

-/warpy: sprawdz liste teleportacji na serwerze

-/kit: lista kitów na serwerze

-/ban (kidmod i wyzej): banujesz gracza na serwerze

-/lataj (vip/svip):morzesz miec moce jak jezus i latac![/font]

[font=Comic Sans MS]-/ec (vip/svip): otwierasz skrzynie kresu[/font]

[font=Comic Sans MS]-/msg: piszesz prywatną wiadomość do danego gracza[/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy