Jump to content

[Podanie] Helper

Timeq
 Share

Recommended Posts

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]1. Nick: Timeq

[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]2. Imię: Mateusz[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]3. Wiek: 15 lat[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?: od 1 edycji [/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]5. Masz mikrofon i TS3?: tak mam  [/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Nie [/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: cale dni[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?:tak, ponieważ wyzwalem kidmoda (sorry)[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]1.Jestem mądry i wiem że trzeba trzymać porządek na serwerze nie lubie np. spamu na chacie czy floodu.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]2.Brzydkie słowa? Nie dla mnie, ponieważ wiem że to brzydko tak muwić i myśle ze inni tez tak uwazaja.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]3./mute? oczywiście! jak ktos na chacie spami flooduje itp. odrazy startuje z /mute , poniewaz dbam o serwer[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]4.Spam na msg lub na chacie? NIE dla mnie albo /ban lub jak w zdaniu 3 /mute jescze raz NIE NAWIDZE SPAMU[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]5.uwielbiam grać na crafted.pl i spedzam tu wolny czas wogle duzo kupuje na crafted.pl w sklepiku.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]1.Lubie fontanny i wogle wode uwielbiam się kąpać, ponieważ muj tata lubial i to wlasnie po nim to mam.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]2.Jestem miły wobec innyh NIE WYZYWAM wiem że to brzydko i takich poprostu slow sie nie używa.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]3.Uwielbiam pizze PYHOTA......... jak poprostu slysze ze idziemy na pizze chce mi sie isc do nieba .[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]4.wolny czas spędzam na komputerze lub na dworze ale wiecej teraz na dworze bo jest piekinie.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]5.pomagam innym, ponieważ lubie i to dobrze bardzo to oznacza ze nie jestesmy samolubni.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: tak[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]- /d zaufaj: nadajesz range zaufanego jakiemus graczu, czyli gracz może budować gdy wlasciciel jest na serwerze i gdy go nie ma.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]- /d dodaj: dodajesz gracza do dzialki, czyli gracz może budować tylko gdy wlasciciel jest na serwerze.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]- /d polacz: jak masz svipa czy vipa morzesz kupic wiele dzialek i je polaczyc! [/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]- /d ban: banujesz gracza na dzialce czyli juz nigdy ci nie wejdzie na dzialke.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]- /d chat: wlaczasz/wylaczasz chat dzialki.[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]-/pomoc: szukasz pomocy? to wpisz tom komende[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]-/przyklad pojazd: ktos sprzedaje ci pojazd? upwnij sie czy jest on prawdziwy![/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS]-/svip: plusy jakie daje ci ranga SuperVip[/font][/font]

[font=Roboto][font=Comic Sans MS][font=Comic Sans MS]-/[/font][/font][/font][font=Comic Sans MS]vip: plusy jakie daj[/font][font=Comic Sans MS]e ci ranga [/font][font=Comic Sans MS]Vip[/font]

[font=Comic Sans MS]-/warpy: otwierasz liste teleportacji możliwych na serwerze[/font]

[font=Comic Sans MS]-/d auto: chcerz kupic dzialke? musisz wpisac tom komende kosztdzialki wynosi 500$[/font]

[font=Comic Sans MS][font=Comic Sans MS]-/mute: (dla helpera i wyszszych rang) wyciszasz gracza, który np. spamuje[/font][/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy