Jump to content

[Podanie] Kamil0903

Kamil0903
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Kamil0903[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Kamil[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 13 [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Dziś zacząłem[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam również discorda[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety w minecrafcie nie, ale w innych grach typu mta (multi theft auto, czyli gta san andreas multi player) byłem na różnych znanych serwerach moderatorem m.i.n na pylife, który jest największym polskim serwerem z mta typu rpg ;)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Od 2-7h dziennie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie i nie zamierzam być[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem bardzo miły, pomocny i ogarniętyLubie pomagać ludziom tak jak w innych grach, w minecrafcie jak i w realnym życiu. Znam bardzo dużo komend helpera, administracji itd. Jestem bardzo dobry z języka polskiego z dyktand dostaje 5 i 6 czasami 4 dostane, jestem dobry z interpunkcji. Uważam, że narazie nikt nie zna mnie na serwerze oprócz mojego kolegi o nicku 2192316, ale jak bym dostał rolę helpera to raczej by trochę osób mnie poznało  ;) .Nie nawidzę kłótni, jak jakaś zajdzie to staram się ją rozwiązać (choć rzadko się kłócę, bo tak jak pisałem nie nawidzę tego) staram się ich omijać. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć jestem Kamil mam 13 lat mieszkam w Białymstoku, moje marzenie to zdać prawa jazdy na kat. B i AM (Którą za rok prawdopodobnie będe zdawać). Mam psa (rasy yorkshire terrier, który jeszcze jest szczeniakiem, 6 miesięcy i 11 dni), starszego brata lubię poznawać nowe osoby. Interesuję się również mechaniką samochodową (wkońcu chciałbym być kiedyś w przyszłości mechanikiem). Moim ulubionym sportem jest koszykówka, choć też bardzo lubię piłkę nożną. Moimi ulubionymi grami to jest Fortnite, minecraft, mta, clash royale, clash of clans, roblox i serie gry need for speed ;). Bardzo chciałbym mieć tą rolę, mam nadzieję, że ją dostane  :)  (zawsze trzeba myśleć pozytywnie)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: D[font=Consolas]odaje zaufanego gracza do działki który może budować kiedy właściciel jest offlnie  [/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: [font=Consolas]Dodaje gracza do działki który może budować wtedy kiedy właściciel działki jest na serwerze[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: [font=Consolas]Łączy działki ze sobą (tylko VIP i SVIP) [/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: [font=Consolas]Banuje gracza na działce[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Consolas] [/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: [font=Consolas]Włącza czat który jest widoczny tylko dla graczy którzy są na danej działce[/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Consolas]- /d auto: Automatycznie zajmuję działkę i pobiera z konta 500$

[/font][/font][/font]

-  /d zajmij: Zajmuję działkę na której stoisz i pobiera z konta 500$ (działka musi być wolna by ją zająć)

- /d tp (nick gracza) teleportuje na działkę danego gracza

- /d rozlacz Rozdziela wszystkie działki

-/d biom Menu wybioru biomu

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy