Jump to content

Podanie na helpera!

Guest
 Share

Ocena podania  

16 members have voted

1. 1. Ocena podania

• Tak PLZ DAJCIE TAK
      1
    • Nie PLZ NIE KLIKAJCIE TEGO
      15

Recommended Posts

Jestem MinecraftoSeba

I jestem Sebastian i to raczej widać.  :D

Wiek: 9 lat ale plz nie wińcie mnie za to plz dajcie mi range minihelpera jeżeli jest plzplzplz kocham crafted :S

Gram od zaczęcia  pierwszej edycji Crafted.PL 

Mam super mikrofon i mam ts3. Słuchawki: Hyper X Cloud II

Nigdy nie pełniłem takiej funkcji.

Poświecę co najmniej 4 godziny, a w weekendy calutkie dni! CALUTKIE!

Nie przypominam sobie kiedy byłem karany.

Zdania: Jak wejść na swoją działkę? Kiedy stworzono serwer Crafted.PL? Kto jest adminem serwera? Jak podać komuś pieniądze? Co to edycja na crafted.pl

Bardzo lubię pomagać innym, Jestem miły dla innych, Czasami daje $15 dla helperom żeby na siebie zwrócić uwagę, Mam dobrego kompa ale 2 BSODy od grania w TF2 mi wskoczyły, obserwuje ciągle czat kiedy będzie jakiś OX

- /d zaufaj - Zaufasz graczowi na swojej działce, będzie mógł niszyć, położyć bloki, korzystać z skrzynek ,ender skrzynek itp kiedy nawet kiedy jesteś nieobecny ale nie może zaufać, lub dodawać innych

- /d dodaj  - Dodajesz gracza na swojej działce, będzie mógł to samo co zaufanie ale właściciel musi być aktywny na serwerze!

- /d polacz  - Połączasz działki ze sobą jeżeli właściciel ma je obok siebie.    *---------* po połączeniu   ---------**-----------

- /d ban  - Banujesz gracza z działki, odbierasz możliwość wchodzenia na twoją działkę.

- /d chat - Włączasz chat działki, wiadomości pisane na chacie działkowym mogą zobaczyć tylko gracze którzy są na działce.

- /d wlasciciel - Dajesz range właściciela na działce, Ma możliwość robienia wszystkiego na działce nawet dać komuś innemu range właściciela, dodawać i zaufać innego gracza, a ty prawdopodobnie stracisz swoją range.

PLZ DAJCIE MI TĄ RANGĘ

PS. Hugoo jest fajny

PS2. Nie ufać graczowi Fabian!

PS3. To zrobił mi z kanałem na youtube! Ja nie promuje x

PS4. Fabian chce poślubić horus i zabrać jej cały hajs i całą działke!

PS5. On zrucał wine zhakowania mojego kanału na horus.

Ok koniec

Zagłosowałem na samego siebie

wiek- widać, że jesteś malutki i słodziutki i się starasz, ale do rangi helpera musisz jeszcze dorosnąć

chyba trochę źle zrozumiałeś wzór

zdania jka na TWÓJ WIEK ok

mało komend

słodkie to ''zwracanie uwagi na siebie'' :3

mega z ciebie słodziak, ale jestem na nie

Buziaki i powodzenia za pare lat

Ostatnio trochę mniej gram w mc... i cb nie widziałam...

Wiek... już bez przesady

Nie ogar (wnioskuję po ,,nie wińcie mnie za to plz dajcie mi range minihelpera jeżeli jest plzplzplz kocham crafted" ,,PLZ DAJCIE MI TĄ RANGE

PS. Hugoo jest fajny"

Czas ok

,,Zdania: Jak wejść na swoją działkę? Kiedy stworzono serwer Crafted.PL? Kto jest adminem serwera? Jak podać komuś pieniądze? Co to edycja na crafted.pl" Po pierwsze to miało być o tobie. Po drugie to są pytania.

Od kiedy po przecinku jest duża litera? I po co tworzysz jedno długie zdanie?

,,Czasami daje $15 dla helperom żeby na siebie zwrócić uwagę" Podlizywanie się nic nie da...

Komend mało...

Na razie jestem na NIE... może spróbuj za jakieś 2 lata... Powodzenia ^^

nie ogarnięty

za młody, 9 lat...

podlizuje się Hugo, no bez przesady...

nie pomaga

''dajcie mi rangę miniHelper'' i po tym wnioskuję że nie jest ogarnięty bo takiej rangi nie ma...

NA WIELKIE NIE~!

+ reklama kanału na yt bez filmów z crafted.pl :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy