Jump to content

skarga

SebMix
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: SebMix[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nick oskarżonego: TomsoN647372 Quembec, Inezolka[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Data zdarzenia: dzisiaj[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Wyjaśnienie: gracz tomson spamował na czat a Quembec i Inezolka nie dali mu /mute i jeszcze mnie pouczali że to nie jest spam, a on się zaczyna od 4 powtórzonych tych samych liter itd. i nie dość że jeszcze pisał na czacie o mnie że moje zęby są jak gwiazdy żółte i dalekie od siebie a oni na to nic i siedzią dalej i nic nie robią z tymi ludźmi [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Dowody:  https://imgur.com/a/Zpn4Pl2[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]https://imgur.com/a/DSCdal3[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]https://imgur.com/a/GcEcZP6[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nie, że od razu chce żeby ich zdegradowaliście ale żebyście ich pouczyli (sorry za takie rozkazy dziwne xD)[/font]

Pierwsza skarga na mnie, więc się wypowiem.

Oba gracze, TomsoN647372 i SebMix, na forum całego serwera "wymieniali zdania" na swój temat. Ponieważ wulgaryzmów nie było, to nie mogłam nic zrobić. Podałam najlepsze wyjście z tego problemu, jakim było zignorowanie siebie nawzajem (czego oczywiście nie zrobili, niech kłótnia trwa).

Jednakże chamskim zachowaniem jest wplątywanie w to osoby z Administracji. Jesteśmy odpowiedzialni za chat i doskonale wiemy kiedy ktoś zasługuje na karę. Oczywiście, uważam, że w pewnym momencie powinien być mute za flood - leczy wydaje mi się, że albo go nie zauważyłam (z racji odpowiadania na pytania), albo już mnie na serwerze nie było. Przypominam, że my również jesteśmy tylko ludźmi.

Wracając do mojej głównej myśli, to niedojrzałym zachowaniem jest szukanie u kogoś winy, skoro oboje postępowaliście tak samo - jeszcze bardziej dziecinnym, jak już mówiłam, zgłaszanie członków Administracji jakby miała ona jakikolwiek wpływ na waszą rozmowę - oczywiście wspominałam, że są pewne granice, których przekroczenia nie zniosę i prosiłam o zakończenie rozmowy.

Prosiłabym, aby Wasze dalsze spory albo zostały zażegnane, albo nie występowały na chacie publicznym, a tym bardziej proszę o jakikolwiek szacunek dla osób pilnujących chatu, ponieważ jak wychodziłam, to troszkę chyba zaczęło co niektórych tu ponosić i zaczynali się zapominać.

• Lubię to! 1

Ja właśnie dostałem 3 mute a ty nic bo [H] jakoś się tobą dziwnie nie przejmowało

Pierwsza skarga na mnie, więc się wypowiem.

Oba gracze, TomsoN647372 i SebMix, na forum całego serwera "wymieniali zdania" na swój temat. Ponieważ wulgaryzmów nie było, to nie mogłam nic zrobić. Podałam najlepsze wyjście z tego problemu, jakim było zignorowanie siebie nawzajem (czego oczywiście nie zrobili, niech kłótnia trwa).

Jednakże chamskim zachowaniem jest wplątywanie w to osoby z Administracji. Jesteśmy odpowiedzialni za chat i doskonale wiemy kiedy ktoś zasługuje na karę. Oczywiście, uważam, że w pewnym momencie powinien być mute za flood - leczy wydaje mi się, że albo go nie zauważyłam (z racji odpowiadania na pytania), albo już mnie na serwerze nie było. Przypominam, że my również jesteśmy tylko ludźmi.

Wracając do mojej głównej myśli, to niedojrzałym zachowaniem jest szukanie u kogoś winy, skoro oboje postępowaliście tak samo - jeszcze bardziej dziecinnym, jak już mówiłam, zgłaszanie członków Administracji jakby miała ona jakikolwiek wpływ na waszą rozmowę - oczywiście wspominałam, że są pewne granice, których przekroczenia nie zniosę i prosiłam o zakończenie rozmowy.

Prosiłabym, aby Wasze dalsze spory albo zostały zażegnane, albo nie występowały na chacie publicznym, a tym bardziej proszę o jakikolwiek szacunek dla osób pilnujących chatu, ponieważ jak wychodziłam, to troszkę chyba zaczęło co niektórych tu ponosić i zaczynali się zapominać.

Inezolka napisałem na czacie że jest spam a ty napisałaś mi że wiemy co mamy robić więc takich rzeczy nie pisz i bardzo dobrze że was to wkręciłem

A i jeszcze coś wcale nas tak nie prosiłaś jak piszesz

Ty też miałeś takie sytuacje i on i ona ciebie nie mutowali wtedy gdy puszczałeś wulgaryzmami i wgl i też floodowałeś i nie dostałeś mute więc patrz na to z 2 stron . Jest dużo świadków całe 70 osób to widziało

Pokaż dowody bo ja za moje czyny byłem mutowany wyślij SS bo raczej wątpię w te 70hah xD

Napisałeś na mnie brzydko i nic nie było ss nie mam bo komputer mi nie zapisał więc trudno a ty mnie tylko obrażałeś . I tak ja 1 mute dostałem za obraze

Zacytuj to co ja powiedziałem i ha ty wcale nie robisz na kompie SS tylko robisz na telefonie bo widziałem twoje wątki

Zacytuj to co ja powiedziałem i ha ty wcale nie robisz na kompie SS tylko robisz na telefonie bo widziałem twoje wątki

Masz jakiś problem mi się komp popsuł i jest w naprawie i mam ten . A ty Ss to robisz na na kalkulatorze

I znowu se zaczynasz i tak mam problem do ciebie

Masz jakiś problem mi się komp popsuł i jest w naprawie i mam ten . A ty Ss to robisz na na kalkulatorze I Zacytuj w o co miałeś 

Masz jakiś problem mi się komp popsuł i jest w naprawie i mam ten . A ty Ss to robisz na na kalkulatorze

Masz jakiś problem mi się komp popsuł i jest w naprawie i mam ten . A ty Ss to robisz na na kalkulatorze I Zacytuj w o co miałeś 

Zacytuj to co niby napisałem ha

• Admin Globalny

Helper mógł nie uznać to za flood lub być AFK. Jeżeli chodzi o "obrazę" to póki ona nie jest oczywista to Helper nie da muta ponieważ nie wie czy jest to tylko zwykła wymiana zdań między kolegami. W takich wypadkach należy złożyć skargę z SS. Wtedy mamy pewność że dana rzecz była dla kogoś obraźliwa.

[align=center]jjx3MA8.jpg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z administracją.[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy