Jump to content

Podanie na Helpera - wasieleq

wasieleqq
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]N[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]ick:wasieleq[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Alicja[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace].[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:niestety 10 :([/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Od 6 dni [/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace](dużo umiem)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?: Mikrofon nie, TS3 Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, jednak zrezygnowałam z tego[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1-6 godz[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]okoliczności)? Nie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Mimo mojego niskiego wieku znam bardzo[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]dobrze zasady ortograficzne i piszę dość szybko (ok. 50 słów na min). Lubię pomagać graczom i właśnie [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]jednym zwielu powodów, przez które chciałabym być Helperem to możliwość wyróżniania się na czacie [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace](kolorem niebieskim) - żeby gracz, który ma problem szybciej dostał odpowiedź. Jestem Tolerancyjna i [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]nigdy nie obrażałam żadnego gracza. Staram się rozstrzygać konflikty, które powstają między graczami.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nigdy nie dostałam żadnej groźby, obrazy czy coś w tym stylu od gracza, raz dostałam upomnienie od[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Helpera o Caps Off. Oprócz Team Speaka 3 posiadam również Discorda, na którym staram się być aktywna. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Alicja i mam 10 lat, mieszkam blisko Kalisza (woj.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wielkopolskie). Codziennie na serwerze Crafted spędzam minimum 1 godzinę, w weekend wiecej (do 6 godz).[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Nie posiadam Vipa lub Svipa na serwerze, współpracuję z użytkownikiem ange, wziełyśmy ślub i mamy razem [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]działkę. Moje ulubione gry to Minecraft i Clash Royale. Interesuję się programowaniem i znam podstawowe [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]informacje o konputerach oraz zapoznałam się z netykietą.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj (nick): Dodaje zaufanego gracza, moze on budować nawet, gdy właściciel jest offline.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj (nick): Dodaje gracza do działki, lecz może budować na niej tylko, kiedy właściciel jest [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]online.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz (nick): Łączy kilka działek ze sobą (tylko dla VIP i SVIP)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban (nick): banuje gracza na działce - nie może na niej przebywać.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat (nick): włącza chat na działce. Tylko gracze przebywający na niej mogą z niego korzystać[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]DLA ADMINA:[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /ban (nick): banuje danego gracza[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /kick (nick): wyrzuca gracza w serwera[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /tp (nick): teleportuje do danego gracza[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]-[/font][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace] /tempban (nick) (czas): wycisza gracza na chacie na pewien czas[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /a: chat dla Administracji serwera[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /invsee (nick): pokazuje ekwipunek danego gracza[/font]

• Junior Admin [SKY19]

WIek -

Staż gry -

Brak mikrofonu -

Czas +

Brak kar + ale z tak krótkim stażem to wyczyn nie jest :P

Zdania +

Ortografia +/-

Regulamin NIE przeczytany -

Mało komend -

Jestem na nie z małym plusem.

'' /tempban (nick) (czas): wycisza gracza na chacie na pewien czas'' z tego co wiem to banuje gracza na server na pewnien okres czasu (np /tempban LOL523 24h loganie na pvp) a od wyciszania jest komenda /tempmute (np: /tempmute LOL523 5 min flood). co do podania wiek jest bardzo mały staż na serverze bardzo krótki Nie masz mikrofonu więc nie byłoby jak przeprowadzic z tobą rozmowy w 2 etapie. Regulamin nie przeczytany albo nie starannie. Komend tyle co kot napłakał

Niestety, ale jestem na NIE, Powodzenia

• Lubię to! 1

Konto pod podanie

Bardzo mało komend

Napisane dosyć dużo

Za krótki staż

Nie widuję

Na NIE

Napisałam te komendy, jakie  byly potrzebne, oraz dla Admina. Jestem na FreeBuildzie po południu i rano (6:00 - 6:50)

W frekwencję wierzę, ale dla porównania pokażę ci swoje podanie i ile napisałem komend

http://crafted.pl/showthread.php?tid=9904

Jak przeczytasz to sama ocenisz swoje podejście

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy