Jump to content

Helper lelelelellele Mam nadzieję że będę miał tą range

21212121
 Share

Recommended Posts

:blush: :blush: 

1. Nick:lelelelellele

2. Imię:Tomek

3. Wiek:14,5

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?Od ok 6 miesięcy

5. Masz mikrofon i TS3?Mam ts3 mikrofon w kommpie

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?Nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?Minimum 2h dziennie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Na serwerze byłem karany za flood,na f i ts3 nie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Lubie pomagać graczą , Helper to moje największe marzenie na crafted.pl,nie lubie gdy ludzie

spamią, nie lubie jak trolują na surowcach {nie wiedziałem że coś takiego jest dopóki mnie strolował nie mam diax s 10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

lubie piłke nożną,lubie basen,lubie placki xdd,mieszkam w Polsce,lubie kebsa xD, 11. Przeczytałeś/aś regulaminy?Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

13 - /d zaufaj:pozwala pudować danemu graczowi na twojej działce zawsze

14- /d dodaj:Dodać danego gracza do działki16-d ban: dajesz bana danej osobie na swoją działke 15-/d chat: włącza czat działki Mam nadzieję że będę kiedyś H

:blush: :blush: 

1. Nick:lelelelellele

2. Imię:Tomek

3. Wiek:14,5

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)?Od ok 6 miesięcy

5. Masz mikrofon i TS3?Mam ts3 mikrofon w kommpie

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?Nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?Minimum 2h dziennie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Na serwerze byłem karany za flood,na f i ts3 nie

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Lubie pomagać graczą , Helper to moje największe marzenie na crafted.pl,nie lubie gdy ludzie

spamią, nie lubie jak trolują na surowcach {nie wiedziałem że coś takiego jest dopóki mnie strolował nie mam diax s 10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

lubie piłke nożną,lubie basen,lubie placki xdd,mieszkam w Polsce,lubie kebsa xD, 11. Przeczytałeś/aś regulaminy?Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

13 - /d zaufaj:pozwala pudować danemu graczowi na twojej działce zawsze

14- /d dodaj:Dodać danego gracza do działki16-d ban: dajesz bana danej osobie na swoją działke 15-/d chat: włącza czat działki Mam nadzieję że będę kiedyś H

Zwróć uwagę na ortografię

Zauważ, że "min 5 zdań", a "min 5 przecinków" to coś innego

Za mało komend

Mikrofon w komputerze nie wystarczy

Jestem na NIE

Powodzenia ;)

Wszyscy gracze forum sa mili naprawde wszystkie podania na helpera sa hejtowane wiec jak ktos ma zostac helperem ???

Myślę że źle postrzegasz opinie graczy do wymagań na helpera, a hejtem.

Jeżeli ktoś ci napiszę że masz za mało zdań to nie jest to hejt.

Helperów przychodzi coraz więcej, jest wręcz na odwrót tego co napisałeś (napisałeś cytuję "[font=Roboto]Wszyscy gracze forum sa mili naprawde wszystkie podania na helpera sa hejtowane wiec jak ktos ma zostac helperem ???"[/font]. 

Może teraz odnośnie do podania...

Wiek plusik,

Komendy minusik,

Mikrofon i Ts3'sik jest,

Trochę naciągane te zdania +/-,

Taki mocny NEUTRAL ;p

Powodzonka!

• Lubię to! 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy