Jump to content

[P] Mrs_Wika

Mrs_Wika
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Mrs_Wika

2. Imię: Wiktoria

3. Wiek: 14.5

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL? Od sierpnia 2017

5. Masz mikrofon i TS3? Mam ale mikrofon jest zepsuty (wczoraj spadł na podłogę jutro zamawiam nowy)

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, pomagalam w budowaniu serva i sama mam tez wlasny

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? 1-4h w weekendy i w tygodniu

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Mialam raz bana za cheaty... czego bardzo zaluje. I kilka warnow na forum za offtopic

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Często bywam na tym serwerze i czasem na singlu coś sobie buduje.

Ten serwer przypadł mi do gustu juz po pierwszym razie gry.

Umiem budować, chociaz nienajlepiej to umiem.

Budowanie jest dla mnie relaksem... wiem ze to troche dziwne ale tak.

Od czasu do czasu buduje sobie przerozne rzeczy u mnie nie ma ograniczen!

Kazde zlecenie z checia przyjme i postaram sie jak najlepiej i najszybciej to zbudowac.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Nazywam sie Wiktoria i mam 14 lat.

Moim hobby jest rysowanie, jazda na rolkach, fiszce itd.

Lubię wiele rzeczy jakbym miala wybrac to bym wybrala komputer :).

Minecraft jest moim ,,głownym" zyciem.

Kiedyś ogarniałam go lepiej ale z wiekiem wszystko się polepsza lub cogorsze pogorsza.

W moim przypadku wystarczy tylko miesiac aby nauczyc sie calego zbioru budowli ...

Gdy ogarnia mnie stres lub nudy chętnie wchodzę na crafted.pl a jak w szkole to na forum.

Spędzam wiele czasu przed komputerem, uczę się robienia grafik , programowania itd.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?  Jasne

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś):

https://imgur.com/a/Jsfv2HT

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

https://imgur.com/a/C7rRw2K

14. W jakim stylu najczęściej budujesz? Modern,sredniowieczny

Wiek plusik,

Myślę że do czasu, gdyby przyjeli podanie to najpewniej za 3 dni+, więc nie masz się martwić że mikrofon nie przyjdzie :D ,

Ts3'esik jest,

Co do budowli (co jest najważniejsze przy podaniach na buda) to:

- Baza wojskowa nawet, nawet spoko tylko trochę mały (na przyszłość jeżeli budujesz z 2/3 materiałów lub blocków dodaj więcej dekoracji. [6/10]

- Mroczny portal jest słaby ;c Za prosta budowla... [2,5/10]

- Zegar jest świetny ;D naprawdę mi się podoba, ale przydałoby się popracować trochę nad wskazówkami. [7/10]

- Biom Wynalazcy trochę mały... i te tabliczki T_T kompletnie nie pasują do tego klimatu. [4/10]

- Opuszczony dom z wioski villagerów prosty... widziałem już taki z milion razy ;d [3/10]

- Biom wodny jest OK. Gdybyś troszeczkę go rozszerzyła byłaby większa perspektywa i inni by widzieli że to serio jest ładne. [7/10]

Dobra ;C wszystkich tutaj budowli nie będę wymieniał więc zahaczę jeszcze o 3 budowle...

- Telefon to Pixel Art. Średni, nie podoba mi się. [3/10]

- Skin dziecka mc fajny, fajny przy każdym elemencie brakuje cienia... np. Gdy masz żółte blond włosy możesz trochę do tego cementu dodać żółtej gliny w niektóre miejsca by wyglądało to naturalniej. [6/10]

i ostatnia budowla...

- Wazon z kwiatem łodyga jest trochę za długa i wybrzydza ten kwiatek, co do wazonu jest śliczny. [5/10]

===Pamiętaj że to moja własna opinia i mogę się trochę czasami za bardzo przyczepiać :P ===

Ostatecznie jestem na NEUTRAL z plusem.

Powodzonka! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy