Jump to content

Rekrutacja na helpera [SKY]

Roxmb18
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Roxmb18

2. Imię:Alan

3. Wiek:15 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? jusz gram od 1 miesiąca

5. Masz mikrofon i TS3? Niemam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1/2 godz dzienie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? flood mylem klawiaturę i niechcący zrobiłem flood i zostałem na 7 min z mutowany

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jak wchodzę na serwer i niema heleprów to caly czas przeklinają i floodują. gdybym był helperem to by nie floodowali. Znam u rużne komendy np. do mutowania /mute nick czas zaco. gdybym był helperem mugbym dużo zmienić na serwerze.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Miałem kiedyś serwer i byłem adminem niestety został

zamknięty. znam komendy admina np mute kick ban itp. dobrze rozwinięty jestem i dużo wiem o serwerach   np. crafted.pl. Mój ulobiony serwer jest wlasnie crafted.pl dlatego się rekrutuje. codziennie gram z 2/3 godziny, i pomyślałem aby napisać rekrutacje na helpera

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komennp crafted.pldy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane): /mute nick czas zaco , /kick nick zaco /pomoc /pomoc wyspa

- /w usun: resetuje wyspe (Traci się 1 reset)

- /w zapros nick: Zaprasza Gracza do druzyny

- /w coop nick: Dodaje tymczasowo gracza do wyspy (VIP/SVIP)

- /report: skarga na gracza np. za flood

- /w wykop nick: wyrzuca gracza z wyspy

- /skup (dokładna informacja): Dostajesz pieniądze za np. 64 cobblestone

1. Nick:Roxmb18

2. Imię:Alan

3. Wiek:15 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? jusz gram od 1 miesiąca

5. Masz mikrofon i TS3? Niemam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak 

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1/2 godz dzienie

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? flood mylem klawiaturę i niechcący zrobiłem flood i zostałem na 7 min z mutowany

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jak wchodzę na serwer i niema heleprów to caly czas przeklinają i floodują. gdybym był helperem to by nie floodowali. Znam u rużne komendy np. do mutowania /mute nick czas zaco. gdybym był helperem mugbym dużo zmienić na serwerze.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Miałem kiedyś serwer i byłem adminem niestety został 
zamknięty. znam komendy admina np mute kick ban itp. dobrze rozwinięty jestem i dużo wiem o serwerach   np. crafted.pl. Mój ulobiony serwer jest wlasnie crafted.pl dlatego się rekrutuje. codziennie gram z 2/3 godziny, i pomyślałem aby napisać rekrutacje na helpera

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komennp crafted.pldy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane): /mute nick czas zaco , /kick nick zaco /pomoc /pomoc wyspa

- /w usun: resetuje wyspe (Traci się 1 reset)

- /w zapros nick: Zaprasza Gracza do druzyny

- /w coop nick: Dodaje tymczasowo gracza do wyspy (VIP/SVIP)

- /report: skarga na gracza np. za flood

- /w wykop nick: wyrzuca gracza z wyspy

- /skup (dokładna informacja): Dostajesz pieniądze za np. 64 cobblestone

Trochę mało komend

Zdania z błędami. Po kropce duża litera i "nie" z przymiotnikami piszemy razem

"Dobrze rozwinięty jestem" - poćwicz trochę, bo takie zdania nie mają sensu

Nie za długi staż

Jeżeli nie masz mikrofonu i TS3, to nie ma jak prowadzić z tobą rozmowy

Za mało zdań przy "Coś o sobie" oraz "Dlaczego mielibyśmy cię przyjąć?" - min. 5 rozbudowanych zdań

Nie za dużo czasu na pełnienie obowiązków Helpera

Jestem na NIE

Powodzenia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy