Jump to content

Podanko XNyrexon

XNyrexon
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick:XNyrexon[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:Łukasz[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:22[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL?od jakiegos tygodnia[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3?  ts posiadam  mam discord[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Byłem [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]właścicielem ser[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wera[/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? ze 3-4godzinki po pracy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nie byłem [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem kreaty[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wną i zaba[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wną osobą mająca do siebie dystans [/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): u kończyłem Technikum ekonomiczne i pracuje [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wymieniając szyby. Trenuje calistenikę interesuje się informatyką ja i [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wcześniej [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wsponiałem byłem [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]włascicielem ser[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wera[/font][/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? oczy[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]wiście[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]14. W jakim stylu najczęściej budujesz? gotyckim [/font]

Nie chce mi się wierzyć że masz 22 lat ale mogę się mylić

Budowle są bardzo słabe

Czas jaki chcesz poświęcić na budowanie jest okej

Wydaje mi się że podania zostało napisane dla żartów...

Jestem na Nie, powodzenia

Hmm... Konto na forum nowe. Budowle nie powalają. Brak pięciu zdań w pkt 9 i 10. Nie dawno zacząłeś grać na naszym serwerze. Czas na budowanie jest dobry, spełnia wymagania. Wiek również. Niestety jedno wymaganie jest nie spełnione - TeamSpeak3. Na nie.

przepraszam że pisze w podaniu ale jak jest discord i ts3 to chyba powinno być 1 z 2 wymagane 1996 rocznik poza tym :)

- Minimum 14 lat.

- Dobra opinia wśród graczy i administracji.

- Sprawny mikrofon.

- Posiadanie TS3.

- Minimum godzina wolnego czasu dziennie na budowanie.

- Umiejętność komunikacji w drużynie.

- Dosyć dobra umiejętność budowania.

- Posiadanie Discorda

przepraszam że pisze w podaniu ale jak jest discord i ts3 to chyba powinno być 1 z  2 wymagane 1996 rocznik poza tym :)

- Minimum 14 lat.

- Dobra opinia wśród graczy i administracji.

- Sprawny mikrofon.

- Posiadanie TS3.

- Minimum godzina wolnego czasu dziennie na budowanie.

- Umiejętność komunikacji w drużynie.

- Dosyć dobra umiejętność budowania.

- Posiadanie Discorda

Posiadamy Discord, a Ts3 jest potrzebny do przeprowadzenia rozmowy (Drugi Etap Rekrutacji)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy