Jump to content

Podanie na Budowniczego [sushi_masterqu]

Sushi
 Share

Recommended Posts

[align=center][font=Arial Black]Nick:[/font] [font=Caladea]Sushi_Masterqu[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Imię:[/font] [font=Caladea]Mateusz[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Wiek:[/font][font=Caladea] 11 lat (wiem, że za mało ale warto pr[/font][font=Caladea]ó[/font][font=Caladea]bować).[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Od kiedy grasz na Crafted.PL[/font] [font=Arial Black]? [/font][font=Caladea]Od około 6 miesięcy . [/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Masz mikrofon i TS3?[/font] [font=Caladea]Tak mam![/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?[/font] [font=Caladea]Nie właśnie dlatego chcę spr[/font][font=Caladea]ó[/font][font=Caladea]bować.[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? [/font][font=Caladea]Myślę, że około 2 -3 godzin.[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL ?[/font] [font=Caladea]Tak (niestety) na serwerze bylem kilka razy wyciszony za flood (ale staram się żeby nie floodować).[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font][/align]

[align=center][font=Caladea]Myślę, że dlatego że dosyć ładnie buduję. To pytanie jest dosyć trudne, wydaje mi się też że moglibyście mnie przyjąć dlatego bo lubię budować. Umiem pracować w drużynie (i sprawia mi to przyjemność , ale wolę budować sam). Jestem także odpowiedzialny i nie mam problemów co do rodzaju stylu budowy. No i też dla tego, że znam ten serwer dosyć dobrze.[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):  [/font][font=Caladea]Mam na imię Mateusz (jak już wiecie); pochodzę z Polski. Chodzę do klasy 5 (bo poszedłem rok szybciej do szkoły). Bardzo lubię grać w Minecrafta i bardzo lubię serwer crafted.pl. Na youtube lubię oglądać dealereqa i innych youtuber[/font][font=Caladea]ó[/font][font=Caladea]w (nie tylko nagrywających minecrafta). Lubię grać w tenisa ziemnego (i dobrze mi to idzie) oraz w piłkę nożną. [/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Przeczytałeś/aś regulaminy? [/font][font=Caladea]Tak i lubię kokosy[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś): [/font][font=Caladea]https://imgur.com/a/7vIGWHt[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz): [/font][font=Caladea]https://imgur.com/a/QfWlW7X[/font][/align]

[align=center][font=Arial Black]W jakim stylu najczęściej budujesz? [/font][font=Caladea]Nie ma takiego stylu buduje to na co mam ochotę albo to co muszę zbudować.[/font]

[/align]

Budowle mało i słabe (-)

Nie wiesz w jakim stylu budujesz (-) xD

(Byłeś karany też za inne rzeczy) nie szczerość (-)

Wiek (-)

Regulamin (+)

Podsumowanie: Budowle słabe ,nie ogar ,kłótliwy na wielkie NIE!

a skąd ty to możesz wiedzieć za co jeszcze byłem karany (może byłem a może nie)

i nie jestem kłótliwy, to ty masz do mnie przez cały czas jakiś problem a ja nic ci nie zrobiłem

niby nie wiem w jakim stylu buduje ? to że napisałem: [font=Caladea]Nie ma takiego stylu buduje to na co mam ochotę albo to co muszę zbudować.[/font]

to  nie oznacza że nie wiem w jakim jak nie ma to nie ma a nie że ja nie wiem w jakim stylu buduje

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy