Jump to content

[Podanie] Snakh_

Yetf
 Share

Recommended Posts

[font=Arial]======================== Podanie na budowniczego :3 ==========================[/font]

[font=Arial]W tym podaniu znajdziesz więcej budowli niż w poprzednim :D[/font]

[font=Arial]1. Nick:[/font]

[font=Arial]- tSnkah_ [czytaj bez „t” bo się robi emoji :P][/font]

[font=Arial]2. Imię:[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Julek[/font][/font]

[font=Arial]3. Wiek:[/font]

[font=Arial]- 13 ale warto spróbować :D[/font]

[font=Arial]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL?[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Gram od początku Sky blocka, a na forum nie jestem nowy, poprostu to nowe konto bo stare jest z nieaktualnym nickiem.[/font][/font]

[font=Arial]5. Masz mikrofon i TS3?[/font]

[font=Arial]- Tak, posiadam także discorda.[/font]

[font=Arial]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Niestety nie miałem takiej okazji[/font][/font]

[font=Arial]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Myślę, że 1-5h[/font][/font]

[font=Arial]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?[/font]

[font=Arial]- Tak owszem byłem karany za flood na sky i txo.[/font]

[font=Arial]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Bardzo przyjemnie mi się buduje, można nawet powiedzieć, że minecraft {budowanie} jest moją pasją. Wielu moich znajomych chwali moje budowle, i można powiedzieć, że promieniuje pozytywną energią. Posiadam discorda i TS3 więc łatwo można się ze mną skontaktować. Z ortografią nie mam problemów, mam pełno czasu i poświęcam go właśnie crafted :3 Spędzam najwięcej czasu na txo.W minecraft gram już 4 lata. Z chęcią pomagam innym graczom i zapoznaje nowe znajomości. Jak już mówiłem kocham budować![/font][/font]

[font=Arial]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font]

[font=Arial]- Cześć, jestem Julek. Mam 13 lat i mieszkam na górnym Śląsku. Moim hobby jest granie w minecraft, rysowanie i granie w pingponga. Kocham zwierzęta mam psa i wabi się Luśka, miałem też drugiego psa, rybki, i kota. Uwielbiam bawić się z Lusią! Posiadam wielu znajomych i podziwiają moje budowle :D[/font]

[font=Arial]W minecraft spędzam najwięcej czasu na crafted.pl i praktycznie największa zabawa dla mnie to budowanie. Moje ulubione jedzenie to pizza, a jeśli chodzi o ulubiony kolor to mam ich kilka między innymi czarny, szary, biały. Potrafię pracować w grupie, jest to dla mnie wręcz przyjemnością! Chętnie pomagam innym i zapoznaje się z coraz większą ilością ludzi.[/font]

[font=Arial]11. Przeczytałeś/aś regulaminy?[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Tak i lubię kokosy.[/font][/font]

[font=Arial]12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś):[/font]

[font=Roboto][font=Arial]- {link} --> https://imgur.com/a/U3EayFT[/font][/font]

[font=Arial]13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):[/font]

[font=Arial]-{link} --> https://imgur.com/a/nyPzKkT[/font]

[font=Arial]14. W jakim stylu najczęściej budujesz? [/font]

[font=Roboto][font=Arial]- Średniowiecznym[/font][/font]

[font=Arial]Myślę, że się wszystko podoba :D[/font]

[font=Arial]===================== No cóż mam nadzieję, że się dostane <33 =====================[/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy