Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Fabryka

Roxmb18
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Roxmb18

2. Nazwa propozycji: Fabryka

3. Opis: jest naprawdę ciężko zarabiać dlatego fajnie będzie jak by była fabryka na skyblocku

4. Dlaczego akurat to: dużo graczy np. prosi o dunejta bo niechce im się sprzedawać dlatego będzie myilo graczą jak będzie fabryka na skyblocku

Wystarczającym ułatwieniem które zostało dodane jest owa Kopalnia.

Jest tam większy drop co za tym idzie mamy dużą szansę na wydropienie dużej ilości surowców, które później możemy sprzedać.

Mamy również potki Haste (I,II) które możemy kupić przy wejściu do kopalni. Pomysł jest nie przemyślany, bo na kopalni można wyciągnąć całkiem niezłą sumkę. Tak jak wspomniał Turbina, kopalnia nie pasuje do Skyblocka. Jestem na Nie, pozdrawiam :).

Skyblock to nie freebuild. Tutaj ma byc troche trudniej niz na FB a po 2 jest /kopalnia gdzie z diamentowym kilofem eff 4/5 i potką Haste 2 łatwo zarobisz jakies 2k (polecam poradnik @MrVoxBright 'a jak zarabiac na skyblocku :P-->

) Jestem zdecydowanie na NIE 

Fabryka? Pewnie! Od razu jeszcze darmowe pieniądze za czas grania i kop... a nie, to już jest. Jeżeli ktoś nie umie w cierpliwość, to nawet najłatwiejsze sposoby na zarabianie mu nie pomogą. SkyBlock to nie freebuild, gdzie chodzi głównie o budowanie na działce. To ma być wyzwanie w jakiś sposób.

Guest TeenyTimeTravel.

Może grałam kiedyś na Skyblocku, racja.

Teraz nie gram, ale wiem, że z fabryką nie byłoby to samo...

To nie ma być tak, że wy sobie to zdobędziecie tak szybko oraz łatwo...

Kochani! To ma być dla Was wyzwanie.

Jestem na nie!

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Jestem na nie. Na SkyBlocku się trudno zarabia, to fakt. Są jednak na to sposoby, ale mniejsza o to. Gracze mieliby za łatwą rozgrywkę. Znalazłaby się pewnie nie jedne osoba, która wykorzystałaby fakt, że rangi vipowskie nie mają auto-kicka za afk w grze, przez co bardzo łatwo by się wzbogaciła.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Ahh.. kolejny co chce z naszego pięknego sky zrobić fb. Sky ma być trudny, to nie ma być fb. Na sky zostało już wprowadzone kilka ułatwień np. Kopalnia, która i tak bardzo ułatwia grę. Jak chcesz fabrykę zapraszam na fb. Proszę was.. Jak zrobimy to samo co na fb to poco komu Sky?  Jestem na nie.

• 2 months later...
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy