Jump to content

Szukasz wyspy? Tryb Lucky SkyBlock

Wiatrakk
 Share

Recommended Posts

[align=center]Szukasz wyspy na trybie SkyBlock?[/align]

[align=center]Moge przyjac szesc osob. Sa rowniez wymagania:[/align]

[align=center]- Posiadanie Discord'a[/align]

[align=center]- Dobra umiejetnosc budowania[/align]

[align=center]- Dobra opinia u mnie, oraz u innych.[/align]

[align=center]- Min. 11 lat.[/align]

[align=center]- Min. 3h dziennie[/align]

[align=center]- Dobre zapoznanie z trybem[/align]

[align=center]Wzor:[/align]

[align=center]1. Twoj Nick:

2. Od ilu grasz na tym trybie?:

]3. Byles karany?:

4. Ile maxymalnie mozesz poswiecic czasu, a ile minimalnie na granie?:

5. Coś o sobie:

6. Dlaczego mialbym cie dodac?:

7. Posiadasz Discord'a?:

8. Ile posiadasz pieniedzy na serwerze? (Odpowiedz duzo = odrzucenie):[/align]

[align=center]Twoja prosba moze zostac przyjeta lub odrzucona. Za niszczenie i budowanie bez pozwolenia wylatujesz. Twoja prosbe moge odrzucic nie podajac powodu. Zgloszenia pisac zgodnie ze wzorem, inaczej zostana odrzucone. Przy pisaniu postu oswiadczasz, ze odchodzisz z swojej wyspy do mojej, biorac wartosciowe itemy. Prosbe powinienem rozpatrzyc w ciagu 48h.  Poniewaz mam stanowisko Helpera musze poswiecic 2h dziennie. Chcesz poogladac wyspe? Mam tabliczke [Witaj] - /w tp Turbina_Wiatrowa[/align]

[font=Roboto]1. Twój Nick: MinecraftPaulina[/font]

[font=Roboto]2. Od ilu grasz na tym trybie?: 2,5 miesiąca[/font]

[font=Roboto]]3. Byles karany?: nie[/font]

[font=Roboto]4. Ile maxymalnie mozesz poswiecic czasu, a ile minimalnie na granie?: minimalnie 3h maxymalnie 4h[/font]

[font=Roboto]5. Coś o sobie: Mam na imię Paulina umiem bardzo dobrze pływać w wolnych chwilach rysuję i gram na crafted.pl ale najczęściej jestem na forum crafted.pl moim hobby jest rysowanie, czytanie i gimnastyka/akrobatyka[/font]

[font=Roboto]6. Dlaczego miałbym cie dodać?: Potrafię dobrze budować, Nie oszukuję, Jestem codziennie na trybach skyblock/txo, Bardzo dobrze się dogaduję z innymi, Jestem osobą pracowitą,miłą i pomocną[/font]

[font=Roboto]7. Posiadasz Discord'a?: Tak[/font]

[font=Roboto]8. Ile posiadasz pieniedzy na serwerze? (Odpowiedz duzo = odrzucenie): Obecnie mam $350 lecz niedługo zakupie ruletkę[/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy