Jump to content

skarga

evilchance
 Share

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: evilchance[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nick oskarżonego: Xkarol~,3eXu[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Data zdarzenia: 1,5h wczesniej[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Wyjaśnienie:adm xKarol nadał mi bana z powodu "obrazy administracji" bez żadnego wyjaśnienia. O co mi chodzi? Dostałem bana, uważam że niesłusznie ponieważ nie obraziłem ani architekta, ani joanny94. A 3exu zaczął mnie zastraszac banem, kazał przepraszać wszystkich nwm za co, powinny zostać również wyciągnięte konsekwencję za jego zachowanie. Żądam dowodów bana, sprawy nie odpuszczę i będę pisał tych postów ile sie da ::) pozdro [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Dowody: Brak, nie zdążyłem zrobic ss itd.[/font]

Mordko kochana xD

%appdata% ---> .minecraft ---> logs ---> 2018.04.30, tam są twoje dowody <3

''W dodatku 3exu zaczął mnie straszyc banem, mutem itd.''

[22:47:38] [main/INFO]: [CHAT] evilchance » no degrad zawsze z archi moze byc

[22:47:46] [main/INFO]: [CHAT] evilchance » albo jakis banik :)

Zobacz jak się dla Ciebie wysiliłem :P

• Admin Globalny

Obrażałeś członka administracji dokładnie Helpera joanna94. Używałeś wulgaryzmów. Pisanie wulgaryzmów bez jednej litery to dosyć słabe zabezpieczenie. Kłótnia z członkiem ekipy serwera czyli z 3exu. Różnego rodzaje odzywki w stronę innych graczy, żeby się nie wtrącali. Chat globalny jest dla każdego i istnieje taka komenda jak /ignore. Także obraza serwera oraz wszystkich graczy. Cały czas byłem na vanishu więc dobrze widziałem co pisałeś. Jeżeli naprawdę chcesz pisać tyle postów ile się da to proszę bardzo. I tu dostaniesz wtedy bana za spamowanie.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1

Obrażałeś członka administracji dokładnie Helpera joanna94. Używałeś wulgaryzmów. Pisanie wulgaryzmów bez jednej litery to dosyć słabe zabezpieczenie. Kłótnia z członkiem ekipy serwera czyli z 3exu. Różnego rodzaje odzywki w stronę innych graczy, żeby się nie wtrącali. Chat globalny jest dla każdego i istnieje taka komenda jak /ignore. Także obraza serwera oraz wszystkich graczy. Cały czas byłem na vanishu więc dobrze widziałem co pisałeś. Jeżeli naprawdę chcesz pisać tyle postów ile się da to proszę bardzo. I tu dostaniesz wtedy bana za spamowanie.

Odpowiadam Nie. Gdzie obrazalem administrację.

Odpowiadam Nie. Gdzie obrazalem administrację.

Gdzie jest obraza servera. 

Trochę się mylisz.

Dodaj dowody, bez nich rzeczywiście możesz pisać tyle postów ile chcesz, ale każde zgłoszenie będzie bez dłuższego namysłu odrzucone :)

[align=center]LGE66Tg.jpg

Masz 24h na poprawę![/align]

[align=center]

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zreportuj ten post.[/align]

• Super Moderator Forum

Brak poprawy

[align=center]jjx3MA8.jpg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z administracją.[/align]

[align=center]EIaRqK9.jpg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zreportuj ten post.[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy