Jump to content

Nowy silnik

Quembec
 Share

Recommended Posts

Według mnie silnik idealnie pasuje do takiej tematyki forum, i dla mnie nie ma tutaj żadnych niedogodności. 

samo forum jest funkcjonalne, nie ma bawienia się w imgura itp. ja, nwm jak inni muszę się chyba przyzwyczaić do nowych rozwiązań zastosowanych

w nowym forum. Styl można by było poprawić, ja osobiście bym usunął ''Nowe aktualizacje statusu'' i ''odpowiedzi'' bo są nie potrzebne.

Nowe forum bym ocenił 7/10.

A ja powiem, że tamto forum było ,,prostsze" od tego. Tutaj jest dużo zakładek i na wersji mobilnej nie mogę się w tym odnaleźć. Ale jednak nowe forum ma tyle plusów, że gdybym chciał wymienić ich liczbę, dostałbym ostrzeżenie za flood ;")

11 godzin temu, maxi napisał:

Fajne tylko mi sie nie podoba system ostrzezen. Moglby Hugo dodac np. za ktory post.

Dostałeś warna za post, a potem go usunałem, bo był spamem, więc jak chcesz, żeby to się wyświetliło? 

3 godziny temu, Hugo napisał:

Dostałeś warna za post, a potem go usunałem, bo był spamem, więc jak chcesz, żeby to się wyświetliło? 

Aha, no a nie mogłoby przenosic chociaz do watku w ktorym byl ten post? 

• 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy