Jump to content

zapomniałam hasła do mojego konta

KrolowaPoklon
 Share

Recommended Posts

Z całym szacunkiem jeżeli się pomyliłam wybierając te kategorie, wybrałam ją, ponieważ tak naprawdę żadna nie jest odpowiednia, a ta była najbardziej pasująca do mojego tematu. Teraz miałam około tydzień przerwy na serwerze Free Bulding (byłam na wyjeździe) przez co niestety zapomniałam hasła do mojego konta właśnie na tym serwerze. Chciała bym sie dowiedzieć czy była by jakaś możliwość odzyskania tego hasła, albo utworzenia jakiegoś nowego. Bardzo mi na tym zależy, gdyż już trochę w pewnym sensie osiągnęłam na moim koncie o nicku KrolowaPoklon, mam już zaczętą budowę domu. Skończyłam już budować całe piętro dolne, tzn mam jego takie jakby fundamenty i skończone dwa pokoje (kuchnia i łazienka). Jeżeli byłby problem z tym hasłem, nie wiadomo w sumie czy rzeczywiście to mojego konto i tak dalej (tak mi się wydaje, że nie ma 100% pewności), to można mi zadać jakieś pytania związane z tym kontem. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy