Jump to content

[P 02.05.2018] adrian9876

adrian9876
 Share

Recommended Posts

1. Nick na Ts adrian9876
2. Imię: Adrian

3. Wiek: prawie 16 za 3 miesiące

4. Coś o sobie (Min 5 rozbudowanych zdań):Część Nazywam się Adrian, mam 16 lat i mieszkam w dużym Niemieckim mieście o nazwie Krefeld. Pochodzę z Polski, lecz od 14 lat mieszkam w Niemczech.moim hobby są gry komputerowe, Sztuki walki, jak i hokej, od kiedy pamiętam lubiłem grac w gry komputerowe zacząłem w wieku 7 lat czas w których, żeby pograć ze znajomymi musiałem chodzić do kafejki internetowej. Hokejem zacząłem się interesować w wieku 10 lat i trenuje go już od 6 lat, sztuki walki to takie dorywcze hobby, które po prostu Lubie oglądać. Jestem osoba miła, przyjacielska oraz bardzo uczuciowa. Lubie zwiedzać inne kraje oraz poznawać ich tradycje. Nie przepadam za szkołą, ale to jak większość nastolatków w moim wieku, moim ulubiona lekcja jest WF.

5. Staż na TS3: Ts używam od 2lata na craftedzie od 2 tygodni regularnie mało wiem, ale nie zaszkodzi spróbować.

6. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście, że tak.

7. Czy akceptujesz regulamin?:Tak akceptuje  i lubię grać na marakasach :D

8. Czy kiedykolwiek byłeś/ karany na serwerze, forum, ts3 lub discordzie crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Raz na serwerze po literówce słowa ''zjemy'' wyszło wulgarne słowo.

Z góry dzięki za miłe opinie :D

Edited by adrian9876
Nagła zmiana w regulaminie Ts

Więc tak Adrianie dziewięc osiem siedem sześć xdd. Szczerze mowiąz w przeciwieństwie do serwera na TeamSpeaku nie jesteś zbyt aktywny, ja osobiście bardzo często na nim przebywam oraz nigdy cię nie widziałam. Jesteś osobą ravzej ogarniętą, jeśli byłbyś aktywny raczej poradził byś sobie z pełnieniem owej funkcji Pomocnika TS. Przeczytałeś regulamin, bardzo dobrze. Jestem neutralna, powodzeniam

Na ts3 widuje. Widać że jesteś ogarnięty co świadczy twój wiek. Zdania rozbudowane, posiadasz dobry mikrofon oraz regulamin przeczytany. Jestem na tak, powodzenia.

Guest TeenyTimeTravel.

Widuję na tsie.

Regulamin przeczytany, jak widać. xD

Wiek jest dobry.

Zdania ładnie rozbudowane.

Ogarnięta, miła osoba.

Po za tym jesteś w administacji to jesteś już obeznany oraz masz doświadczenie.

Sądzę, że nie można się tu do niczego doczepić. xD

Jestem na tak! : )

Powodzenia! : )

Edited by TeenyTimeTravel.

Wiek/  +

Zdania/  +

Staż/  +

Mikrofon/  jak najbardziej +

Regulamin/  przeczytany :D++

Kary/  można przymknąć oko :D

Dużym plusem jest to, że jesteś już w administracji.

Jestem na TAK

Powodzenia! ?

• Lubię to! 1

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy