Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Xx_AXEL_xX

Guest
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Xx_AXEL_xX
2. Imię: Axel
3. Wiek: 10
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: 1-2 lat/a
5. Masz mikrofon i TS3?: Oba
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Tak mam nawet własny serwer
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: 1-2 godzinki w weekendy i piątki z 4-8
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Byłem karany za flood 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Ponieważ lubię pomagać staram się pomagać. Znam komendy lecz dużo rospisywać się nie będę. Dużo osób mnie zna z dużo powodów oraz trochę osób ma o mnie dobrą opinie. Mam serwer więc wiem jak to wszystko działa. Bo wiem że jakoś mogę się przydać.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Hej jestem Axel mam 10 lat. Mieszkam w Kostrzynie w województwie lubuskim. Jestem przeciętnym 10 latkiem który lubi grać ;p. Uczęszczam do szkoły podstawowej nr.3 do 4 klasy. Lubie programować grać jeść i grać w koszykówkę oraz ręczną. Nie obchodzi mnie zbytnio kogoś zdanie o mnie byłem też klaunem klasowym od 1 do 3 klasy oraz byłem tam jedynym który umiał czytać bardzo dobrze.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Tak oraz lubię kokosy
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Gracz może budować na twojej działce zawsze
- /d dodaj: Gracz może budować na twojej działce jak jesteś online
- /d polacz: Łączy działki obok siebie VIP/svip only
- /d ban: Banuje na działce
- /d chat: Chat działki 

Opisze komendy administracji bo po co inne? ?

- /ban {nick} [powód]: Banuje gracza powód opcjonalny

- /kick {nick} [powód]: Wyrzuca gracza z serwera powód opcjonalny

- /a {Treść}: Chat administracji

- /history  {nick} pokazuje historie kar gracza

- /mute {nick} {czas} [powód]: Wycisza gracza powód opcjonalny

- /cc: Wyczyszcza czat

- /tempban {nick} {czas} [powód]: Banuje gracza na czas powód opcjonalny

Więc mam 10 lat ale próbuje :)

Oj, Axel, powiem Ci, że w tym wieku zaskoczyłeś mnie podaniem. Dwa raeś karany banem na forum za wysyłanie linków i reklamowanie, widać, że nie postarałeś się nad podaniem, komend napisałeś mało. 8 godzin przed kompem? Bez urazy, ale wiesz.

Komend fla administracji na 75% nie znałbyś bez przeczytania mojego podania. Jak wchodzisz na serwer, to nie pomagasz. /atreść opisane tak średnio. Podsumowując myślę, że takie osoby są zbędne w Administracji. Na NIE, powodzenia. 

9 minut temu, Mrs_Wika napisał:

Regulamin (-)

Wiek (-)

Opinia graczy nie jest dobra (-)

Zdania słabe (-)

Rzadko kiedy Ciebie widzę na serwerze (-)

Nie pomagasz (-)

Jestem na nie

Ta tylko ze jeśli nie czytałaś regulaminu to się nie odzywaj 5 latku

2 godziny temu, NightmareAxel_ napisał:

Ta tylko ze jeśli nie czytałaś regulaminu to się nie odzywaj 5 latku

Mogę Ci doliczyć obrażanie graczy lecz zacytuję jedną rzecz z regulaminu :

,,

§4.3 Spam, Offtopic oraz Flood jest zakazany (chyba, że Regulamin Działu pozwala na to)."

jezeli cytowanie jest karalne to przepraszam

No więc tak... Masz dziesięć lat, a to trochę za mało. Tych kar było więcej, chociażby mute za obrażanie, albo bany. Nie masz dobrej opinii wśród graczy. Częściej widuje jak dostajesz muty lub bany, a nie jak pomagasz im. Komend jest mało. Zdania są fajne, ale moim zdaniem mają one najmniejsze znaczenie w podaniu, więc nie pomogą ci się dostać. Jestem na NIE!

Edited by MarysiaGames

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy