Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] Dabbe_01

Calif
 Share

Recommended Posts

1. Nick na TS3: Dabbe

2. Imię: Andrzej

3. Wiek: 15

4. Coś o sobie (Min 5 rozbudowanych zdań): Jestem nastolatkiem z Mazowsza i kidmodem na tym serwerze. TeamSpeak'a używam, bo chcę odpocząć od życia codziennego i miło spędzić czas z poznanymi wcześniej osobami. Piszę to podanie, bo oprócz pilnowania czatu i dawania wskazówek na serwerze chciałbym robić coś jeszcze. Jestem jednym z ostatnich uczniów klas gimnazjalnych, a po wakacjach idę do liceum o profilu matematyczno-fizycznym. Moimi zainteresowaniami są właśnie przedmioty naukowe, siatkówka, j. angielski i gry mobilne, a po studiach chciałbym zamieszkać w Anglii. Jestem towarzyski i łatwo rozmawia mi się z innymi.

5. Staż na TS3: ok. 5 miesięcy z przerwą (wiem, że mało, ale powinienem ogarniać)

6. Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak

7. Czy akceptujesz regulamin?: Tak, i lubię grać na marakasach 

8. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na forum miałem 4 warny za offtopic i 1 za wypowiedź w skardze, a na TS i serwerze jestem czysty

Edited by Dabbe_01
Zmiana rangi

Wiek na plusik 

Widuje często 

Zdania ładne  i rozbudowane 

Jestem na Wielkie Tak, powodzenia 

Edited by Guest

Guest TeenyTimeTravel.

Widuję na tsie.

Regulamin przeczytany! : )

Zdania bardzo ładnie rozbudowane.

Wiek jest dobry!

Ogarnięta, miła oraz fajna osoba.

Po za tym jesteś w administacji to masz spore doświadczenie.

Jestem na wielkie tak! : )

Powodzenia! : )

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Junior Admin [SKY19]

Wiek jest okej, należy do administracji--> czyli jest odpowiedzialny.
Jest miły, ogarnięty i dogaduje się z wszystkimi. Na ts często jest, mikrofon ma sprawny, więc nic, tylko przyjmować. Na tak ?

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy