Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] MinecraftPaulina [H]

mataszek320
 Share

Recommended Posts

1. Nick: MinecraftPaulina

2. Imię: Paulina
3. Wiek: 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od początku serwera
5. Masz mikrofon i TS3? Tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? od 4 do 5h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nigdy nie byłam
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jak już mówiłam na pełnienie obowiązków helpera mogę poświęcać od 4 do 5h. Lubię pomagać na Skyblock. Jestem codziennie aktywna na forum jak i na crafted.pl. Ostatnio widzę dużo obraz graczy,administracji i flood, mogę temu zapobiec gdy dostanę rolę Helpera. Codziennie jestem na crafted.pl i nigdy się nie zdarza, że mnie nie ma. Umiem pełnić obowiązki tej roli. Uwielbiam pomagać graczom z komendami i odpowiadać na zadawane przez nich pytania.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Paulina, Uwielbiam pływać, chodzę na akrobatykę, gram w koszykówkę. Interesuję się medycyną, uwielbiam grać na crafted.pl, lubię czytać książki, moim hobby jest rysowanie, moim marzeniem jest mieć kota, najczęściej w wolnym czasie gram na crafted.pl i buduje na singleplayer.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i lubię kokosy.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy.
- /w zapros nick: Wysyła zaproszenie do wyspy danemu graczowi.
- /w coop nick: komendą /w coop nick można przekazać graczowi budowanie nieszczenie otwieranie itp. Kiedy osoba która dała /w coop nick się wyloguje lub wpisze /w uncoop nick graczowi zostaje odebrana możliwość budowania niszczenia itp.
- /report: Wysyła report do administracji na danego gracza.
- /w wykop nick: Wykopuje gracza na spawn.

- /skup (dokładna informacja): W skupie możemy kupić oraz sprzedać różne rzeczy.

- /w: tworzy wyspę/teleportuje na wyspę.

- /strefavip: Teleportuje nas do strefyvip Tylko dla [VIP/SVIP].

- /farma: Teleportuje nas do farmy Tylko dla [VIP/SVIP].

- /sklepy: pokazuje listę sklepów.

- /w ustawdom: ustawia miejsce do którego się tepamy po wpisaniu /w.

- /fly: fly daje możliwość latania Tylko dla [SVIP].

- /mute [nick] [czas] [powód]: wycisza gracza na określony czas Komenda tylko dla administracji.

- /kick [nick] [powód]: Wyrzuca gracza z serwera Komenda tylko dla administracji.

- /cc: wyczyszcza chat Komenda tylko dla administracji.

- /ec: otwiera enderchest.

- /craft: otwiera crafting.

- /w ban nick: Banuje dostęp gracza do wyspy.

- /w unban nick: Odbanowuje dostęp gracza do wyspy.

- /pomoc pieniadze: pokazuje jak zarabiać.

- /pomoc tabliczki: pokazuje jak zrobić sklep, jak zrobić skup.

- /w wartosc: pokazuje wartość trzymanego bloku.

- /luckyblocki: teleportuje nas do miejsca w którym możemy kupić luckyblocki.

- /gui: pokazuje listę przedmiotów które można kupić na crafted.pl/sklep, w /gui można też kupić przedmioty.

- /pomoc: Pokazuje komendy gracza.

- /regulamin pokazuje skrócony regulamin serwera.

- /pomoc wymiana: pokazuje jak zrobić bezpieczną wymianę z graczem.

- /wyspa pomoc: pokazuje wszystkie komendy wyspy

- /msg nick [wiadomosc]: wysyła prywatną wiadomość do gracza.

- /r: komendą /r możemy pisać z osobą  z którą ostatnio pisaliśmy.

- /ulecz: ulecza gracza Tylko dla [SVIP].

- /dzien: zmienia pogodę na wyspie.

- /pvp: Teleportuję nas do strefy pvp.

- /konto: Pokazuję nam ile mam kasy.

Edited by mataszek320

Guest NoLif

Wiek +

Widuję +

Nie pomaga -

Skoro grasz od początku serwera powinnaś zapoznać się z regulaminem, również  na forum (starym) -

Komendy +

No i zdania mogło być ciup więcej...

Neutral Powodzenia

Wiek jest na plusik jednak trochę w go nie wierzę po tych zdanich, ale to tylko moje zdanie ;) Podanie trochę trudno się czyta, ale to szczegół. Na serwerze od kilku dni widuje jednak przedtem nie bardzo. Zdań o sobie nie ma pięć tylko twa bardzo rozwinięte. Komend dużo jednak nie wszystkie dobrze opisane. Twój czas na pełnienie danej roli jest dobry. Dobre jest również to, że nie byłaś karana. Podsumowując... jestem na Neutral z pochyleniem na tak, powodzenia!

• Super 1

Wiek jest spoko. Zdania nie najlepsze.

Podanie nawet ok. Komendy spoko.

Nie karana. Regulamin nie przeczytany

Neutral

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy