Jump to content

[Poradnik] Nowe forum, czyli najczęściej zadawane pytania (FAQ).

BlasterPl
 Share

Recommended Posts

W związku z nowym forum, postanowiłem napisać FAQ. Będą znajdowały się w nim rzeczy, o które najczęściej pytacie. Więc, nie przedłużając, zapraszam ?

1. Ile można mieć klubów?
Użytkownik - 1.
Sponsor - 3.
Sponsor+ - 5.

2. Mój wątek został przeniesiony do archiwum podczas migracji, co zrobić?
Musisz napisać do Moderatora Forum+, aby otworzył ten temat.

3. Chce kupić sponsora, co zrobić?
Skontaktuj się z Hugo na PW (w temacie wiadomości napisz "Sponsor"). Dodam tylko, że koszt sponsora to 10zł+, natomiast Sponsora + to 100zł+.

4. Czy jest zbiór ogólnych informacji o sponsorze oraz sponsorze+?
Tak, http://crafted.pl/topic/14828-sponsor/

5. Czy zostanie wgrany styl?
Wkrótce zostanie zakupiony.

6. Do czego służy kalendarz? 
Jest to miejsce, w którym możemy zobaczyć kto z graczy ma w danym dniu urodziny, lub zbliżające się wydarzenia. W klubach, Sponsorzy+ mogą zakładać kalendarze i publikować tam różne wydarzenia.

7. Na jakiej podstawie został stworzony ranking?
W rankingu wygrywa osoba, której zostało przyznanej najwięcej reputacji w danym dniu/miesiącu.

8. Czy jest tu spędzony czas on-line?
Nie, nie ma.

9. Czym są kluby?
Kluby to rozszerzenie do forum, każdy może założyć odpowiednio od rangi różną ilość klubów.
Możesz założyć swój klub, wchodząc kolejno w: Przeglądaj >> Kluby >> Załóż nowy klub.
Po zatwierdzeniu klubu przez moderatora możesz swobodnie zapraszać do niego użytkowników, a oni mogą dołączać (jeżeli wybierzesz odpowiedni typ klubu)
Tekst by @RuskiPlayGames :3

10. Jak ustawić sygnaturę?
Ustawienia konta >> Sygnatura.

11. Czy mogę usunąć swój wątek?

Użytkownicy forum nie mają narzędzi, by usuwać lub moderować własne wątki i wpisy, jest to robota moderatorów. Jeśli uważasz, że Twój wątek wymaga moderacji, skontaktuj się z moderatorem.

12.  Chcę zamknąć swój wątek. Jak to zrobić?

Jeśli uważasz, że Twój wątek powinien zostać zamknięty, skontaktuj się proszę z moderatorem lub napisz to w swoim wątku.

13. Co mam zrobić, gdy widzę wpis, który narusza zasady forum?

W takiej sytuacji należy zreportować dany post/wątek, a następnie Moderator Forum zrobi odpowiednie kroki.

Edytowane 29.05.2018.

Edited by BlasterPl
  • Lubię to! 8
  • Super 2
  • Przykro mi 1

Guest djzigolack

To nie jest poradnik wiec to przeniesieś do pytania i odpowiedzi lub gdzies indziej.

Dobre FAQ Dalbym plusa, ale nie umiem dawac na tym nowym designie

Edited by djzigolack

3 minuty temu, TailsX napisał:

To nie jest poradnik wiec to przeniesieś do pytania i odpowiedzi lub gdzies indziej.

WWUHZCY.pngMusisz kliknąć na serduszko ?

Guest djzigolack
3 minuty temu, BlasterPl napisał:

WWUHZCY.pngMusisz kliknąć na serduszko ?

W to niebieskie?

Tak, aby było niebieskie musisz najechać na to myszką,dokładnie jak zrobiłeś na moim poście. //Blaster

Edited by djzigolack

13 minut temu, TailsX napisał:

W to niebieskie?

Tak, aby było niebieskie musisz najechać na to myszką,dokładnie jak zrobiłeś na moim poście. //Blaster

Kliknij to szare serduszko, jak klikniesz w niebieskie to wyświetlą ci się osoby, które polubiły post.

W dniu 2.05.2018 o 18:17, TailsX napisał:

Kliknij w te serce jak klikniesz  to kliknij niebieski

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy