Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie na Budowniczego

julkor
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Julian1137

2. Imię: Julian

3. Wiek: 13 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

OD niedawna

5. Masz mikrofon i TS3?

TAk, TAk

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

TAk

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?

2-3g

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

NIe

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Ponieważ lubie budować oraz pomogać. Moi koledzy chwalili moje budowle. Bardzo chciałbym tą range. Buduje nowoczesne budowle. Lubie budować duże budowle nie chodzę na skruty. Lubie prace zespołowe.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Uczę się programowania, programuje w C++ html java javacript php pythom C#. Chodze do 5 klasy za każdym razem zdałem. NIe wiem co opisać.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Nie ale mogę jeśli mnie przyjmiecie.

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś):

Na waszym serwerze nie starałm sie

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

Nie mam zdjęć

14. W jakim stylu najczęściej budujesz?

Buduje w Nowoczesnym stylu

Ty chcesz być w końcu helperem czy budowniczym? (-) Dwa podania na raz to nie zbyt dobrze nie poradzisz sobie z obydwoma...

Nie masz screenów budowli (-) Wątpie żeby ciebie bez tego przyjeli..

Nie czytałeś regulaminów... (-)

Nie rozumiesz co to jest pięć rozbudowanych zdań? (-)

Na nie!

Powodzenia!

Osobiście mogę powiedzieć, że jak dla mnie podanie na budowniczego mogłoby zawierać tylko i wyłącznie zdjęcia budowli... wiek, czy to co sobie tam robisz w wolnym czasie, nie powinno nikogo obchodzić. W Twoim podaniu brakuje właśnie tego NAJWAŻNIEJSZEGO argumentu, dzięki któremu mógłbyś się starać o to stanowisko - nie udowodniłeś w żaden sposób swoich umiejętności.

Na nie. 

Edited by kacper_o

Brak  budowli...

,,Chodze do 5 klasy za każdym razem zdałem"  ,,. Wiek: 13 lat" ja mam 11 lat i chodzę do 5 klasy (5 klasa to tak 11, 12 lat) więc y... chyba, że macie inaczej...

Zdań mało

na NIE!

Budowniczy, helper czy gracz ma obowiązek, (nie zwalnia) z przestrzegania regulaminu...

A więc...

Wiek okey [+]

Ortografia  [-]

Zdania [-]

Regulamin [-], przeczytaj, bo nie zwalnia z jego przestrzegania.

Budowle...

Jestem na nie.

Widać że jesteś osobą nieogarniętą. Podanie na pewno zostało napisane dla żartów. Nawet jeśli nie przeczytałeś regulaminu a chcesz tu zostać na dłużej lepiej przeczytaj. Zdania słabe mało rozbudowane. Jestem na nie, powodzenia.

Podanie jest nie estetyczne i nie fajnie się je czyta. Mam pytanie co to znaczy że ty przeczytasz regulamin jeśli ciebie przyjmą, to nie ty tu stawiasz warunki tylko administracja. Nie masz zdjęć budowli ?  To jak my mamy się dowiedzieć jak budujesz ? Przykro mi ale jestem na NIE . Powodzenia ! (O i fajne masz zainteresowanie :))

Edited by Sushi_Masterqu

16 minut temu, Sushi_Masterqu napisał:

Podanie jest nie estetyczne i nie fajnie się je czyta. Mam pytanie co to znaczy że ty przeczytasz regulamin jeśli ciebie przyjmą, to nie ty tu stawiasz warunki tylko administracja. Nie masz zdjęć budowli ?  To jak my mamy się dowiedzieć jak budujesz ? Przykro mi ale jestem na NIE . Powodzenia ! (O i fajne masz zainteresowanie :))

Polecam przeczytać słownik,  zanim następnym razem odpiszesz pod jakimś tematem. Najbardziej "nie estetyczną" rzeczą tutaj jest właśnie Twój post. Pozdrawiam. 

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy