Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] patryk123456789

KoMaReK_
 Share

Recommended Posts

1.Nick: patryk12345678
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 13 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Około 7 miesięcy.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam mikrofon i TS3.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłem na jednym amatorskim serwerze.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Tak około 2-5 godzin (zależy od dnia)
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak byłem karany za flood i obrazę gracza (tonie była obraza i zostałem wtedy odciszony)
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)

Dlaczego? A no dlatego, że lubię pomagać nowym graczom. Nie widać tej pomocy za często na serwerze ale pomagam często na /msg. Jak będę Helperem to będę pomagał graczą bardzo dużo.

Kolejnym przykładem jest to, że gram i poświecam temu serwerowi dużo mojego czasu więc z aktywnościom nie będzie żadnego problemu. Chciałem też  zostać helperem, ponieważ jestem miłym graczem. (staram się bardzo być miłym graczem ale niektórzy mi w tym nie pomagają tylko dokuczają mi w zostaniu nim).

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Na imię mam Patryk, mam 13 lat i chodzę to 6 klasy podstawówki. Mojimi zainteresowaniami są między innymi: piłka nożna, piłka ręczna. Od 3 lat trenuję piłkę nożną w klubie sportowym NKS Namysłów.

Odchodząc od sportów w wolnym czasię lubię grać na waszym serwerze SkyBlock rozmawiąjąc przytym z Olivia_Appleday i Darth_Bane. Mojim ulubioną lekcją w szkolę  jest matematyka. A to dlatego, że lubię rozwiązywać różne równania, działania i tym podobne. Lubię też uczyć się aby dostać się na dobre studia i znaleść dobrą pracę na przyszłość.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?      

Tak  przeczytałem regulamin.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

Komendy dotyczące wyspy:

- /wyspa – Ta komenda ma 2 znaczenia: Otwiera menu tworzenia wyspa a jak już ją mamy i wpiszemy /wyspa Teleportuję nas na nią w miejscu nato wyznaczonym.

- /wyspa reset – Wpisując tom komendę resetujemy wyspę i tracimy starą (mamy takich 3 resety)

- /wyspa ustawdom – Po wpisaniu komendy ustawiamy nowy teleport wyspy w miejscy którym stoimy.

- /wyspa poziom- pokazuję ci twój level wyspy.

- /wyspa top- Po wpisaniu komendy wyświetli nam się 10 wysp na serwerze które mają najlepszy level ich.

- /wyspa odwiedz nick- Teleportacją do tabliczki [WITAJ] danej osoby na serwerze

- /wyspa zapros nick- Wysyłasz zaproszenie o dołączenie do twojej wyspy danej osobie.

- /wyspa opusc- Opuszczasz drużynę twojej wyspy.

- /wyspa wyrzuc nick- Usuwasz daną osobę z twojej wyspy i drużyny.

- /wyspa akceptuj/odrzuc- Jeżeli dana osoba wysyła ci zaproszenie do wyspy możemy potwierdzic dojście do wyspy wpisując /wyspa akceptuj lub możemy nie przyjąć tego zaproszenia wpisując /wyspa odrzuc.

- /wyspa lider nick- Ustawiasz danej osobie lidera twojej wyspy.

- /wyspa biom- Pokazuję ci dostępne biomy, które możesz ustawić na swojej wyspie za małą opłatą.

- /wyspa wykop nick- Jeżeli dana osoba denerwuję cię na twojej wyspię możesz go z niej wykopać  wpisując tom komendę.

- /wyspa ban- Banujesz na swojej wyspię daną osobę

- /wyspa unban- Odbanowujesz daną osobę na twojej wyspię

- /wyspa usun- niema takiej komedy natomiast jest /w reset (jest takich 3 resety)

Komendy pomocniczę:

- /pomoc wyspa- Po wpisaniu tej komedy pokaże nam jak stworzyć wyspe i pomocnicze komedy dotyczące wyspy.

- /pomoc pojazdy- Gdy wpiszemy tom komendę pokażę nam dostępne pojazdy na serwerze oraz przydatne informacje donich.

- /pomoc sms- Pokazuję nam  jak kupić danom rzecz na stronie crafted.pl. krok po kroku.

- /pomoc slub- Po wpisaniu komedy pokaże nam się informację dotyczące ślubie takie jak: ile ten ślub kosztuje, ile kosztuje rozwód.

- /pomoc pieniadze- Gdy wpiszemy tom komendę pokażę nam jak zarabiąć na serwerze oraz komendy pomocnicze do sprawdzenia konta, jak komuś przelać pieniądzę.

- /pomoc sklep- Pokazuję nam komendy dotyczące sklepów zarówno jak i zrobić sklep po wpisaniu komendy napisanej tam.

- /pomoc tabliczki- Gdy wpiszemy tom komendę pokazuję nam jak stworzyć sklep.

- /pomoc poziom- Pokazuję nam jak zdobyć level wyspy.

- /pomoc dropy- Po wpisaniu komendy pokazuje nam na jakim poziomie jaki jest drop surowców w stołniarce.

- /pomoc wymiana- Gdy wpiszemy tom komendę pokaże nam jak nie zostać oszukany na /wymiana

- /pomoc nether- Po wpisaniu komendy pokaże nam jak stworzyć wyspe w netherze.

Komedy obowiązkowe do podania:

- /w usun: Niema takiej komedy jest natomiast /w reset. (jest takich 3 resety)
- /w zapros nick: Wysyłasz zaproszenie o dołączenie do twojej wyspy danej osobie.
- /w coop nick: Po wpisaniu komendy dana osoba ma pełen dostęp do twojej wyspy dopuki jesteś na serwerze. (komenda dla vip+).
- /report: Zgłaszasz daną osobę o np. kopanie na afk na /kopalnia itp.
- /w wykop nick: Wykopujesz danom osobę ze swojej wyspy.
- /skup (dokładna informacja): Po wpisaniu komendy  teleportuję nas na spawn obok sklepu rolnego i ogrodniczego, obok enderchesta, otchodząc od tego w skupie można sprzedawać rzeczy np. coble.

Guest NoLif

Wiek +

Widuję +

Nie pomaga -

Podanie nie czytelne -

Skup mógłby być lepiej opisany -

Komend mogło być więcej

Neutral z pochyleniem na Nie

Powodzenia

Edited by NoLif

Większej czcionki się nie dało?

Wiek (+)

Nie pomagasz (-)

Podanie niezbyt czytelne... czyli to co do góry (-) 

Komend średnio (+/-)

Neutral z pochyleniem na Nie!

Powodzenia!

Cytat

Ciesz się, że ,,Neutral z pochyleniem na Nie'' bo miałem już ci dawać ,,Nie!''

Edited by Filip1522
  • Lubię to! 1

Drogi Patryku. Mogę śmiało stwierdzić, że jesteś jednym z najbardziej aktywnych graczy na serwerze, lecz niestety rzadko pomagasz choć przyznam, że czasem się to zdarzy. Ogromnym minusem u Ciebie jest to, że nie jesteś osobą dobrą z ortografii. Popełniasz dużo błędów, można zauważyć to nietylko w Twoim podaniu, lecz także na serwerze oraz podczas pisania z Tobą. Osobą jesteś bardzo miłą i przyjazną. Komendy dobrze opisane, bardzo fajnie. Moja ostateczna opinia to NEUTRAL. Powodzenia.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy