Jump to content

[ODRZUCONE] [P] 2.05.2018 kirodawidosxd11

_Nagumo_Haruya_
 Share

Recommended Posts

1. Nick na TS3: kirodawidos

2. Imię: Dawid

3. Wiek: 13 Lat.

4. Coś o sobie (Min 5 rozbudowanych zdań): Tak jak wyżej pisałem mam na Imię Dawid i posiadam 13 lat. Gdy byłem mały bardzo lubiłem bawić się klockami Lego. Do tego dochodzi moje zamiłowanie do Piłki Noznej i skoków narciarskich. Bardzo uwialbiam uczyc się jezyków obcych. W wolnym czasie lubię z kolegami i koleżankami iść do kina.

5. Staż na TS3: Podan 2 Lata.

6. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście.

7. Czy akceptujesz regulamin?: Tak akceptuję regulamin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Po zmianie nicku to tylko Offtopic, ale na starym tak.

Nie jesteś tak do końca ogarnięty ale powiedźmy że tak. Czasami tam widuje czasami nie. Zdania rozbudowane jeśli chodzi o regulamin to mam wątpliwości czy go przeczytałeś. Posiadasz za to dobry mikrofon. Neutral 

Wiek (-)

Staż (+)

nie przeczytałeś regulaminu (-)

Nie za dobrze napisałeś punkt 8. czyli, "Czy kiedykolwiek byłeś/aś 

karany na serwerze, forum, TS3 kub Discordzie Crafted.Pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)"

A ty nie wyjaśniłeś tych okoliczności tyko napisałeś "Po zmianie nicku to tylko offtopic, ale

na starym tak" Miałeś wyjaśnić okoliczności, czyli napisać jakie kary miałeś na serwerze, ts3, albo discordzie np. flood na 4 min. etc. , ale z tego podania wynika,

że Jestem na Nie

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy