Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] na [H] MajciaGames

Ziazia29
 Share

Recommended Posts

Mój nick to MajciaGames

Mam na imię Maja.

Mam 13 lat.

Na crafted.pl gram od 1 roku.

Nie mam mikrofonu i TS3.

Pełniłam podobną funkcję na serwerze mojego kolegi.

Na pełnienie funkcji [H] poświęciłabym dziennie od 3 h do 8h.

Nigdy nie byłam karana na serwerze Crafted.pl .

Znam bardzo wiele komend na pamięć i wiem co one znaczą. Bardzo szybko i sprawnie posługuje się klawiaturą. Mam bardzo dobre oceny z informatyki i ortografii. Bardzo lubię pomagać innym. Już kiedyś pełniłam podobną funkcję. Zawsze kiedy ktoś się o coś pyta na serwerze odpowiadam mu.

Jestem Maja i mam 13 lat. Bardzo lubię budować w minecraft. Uprawiam różne sporty (np. tenis, pływanie, jeżdżenie na wrotkach, rolkach itd. ). Od kiedy zaczęłam grać na serwerze crafted.pl chciałam zostać [H] by pomagać innym graczom. W szkole mam bardzo dobre oceny. Bardzo lubię matematykę. w przyszłości chciałabym zostać architektem. 

/d zaufaj - /d zaufaj [nick] gracz ten może budować na twojej działce zawsze 

/d dodaj - /d dodaj [nick] gracz ten może budować tylko wtedy kiedy jesteś online na serwerze

/d polacz - komenda dla graczy, którzy mają więcej niż jedną działkę, możesz połączyć swoje działki w jedną, ale tylko wtedy kiedy są one obok siebie 

/d ban - /d ban [nick] gracz nie ma wstępu na twoją działkę 

/d chat -  rozmowa na chacie z osobami znajdującymi się na tej samej działce co ty 

/sur - teleportujesz się w losowe miejsce na mapie surowcowej ( survivalowej )

/d info - pokazuje informacje o działce, na której stoisz ( właściciel, dodani, zaufani, numer działki, zbanowani gracze itp. )

/d obok - pokazuje graczy stojących na działce, na której się znajdujesz

/d biom - wybierasz biom na swojej działce

/d muzyka - możesz wybrać minecraftową muzykę, która zawsze będzie leciała na twojej działce, chyba że ją zmienisz lub wyłączysz

/partner tp - teleportujesz się do swojego partnera

/partner widziany - pokazuje czy twój partner jest online i pokazuje od ilu godzin jest ofline

/p h - /p h [nick] teleportujesz się na działkę tego gracza

Mam nadzieję, że państwo rozważą moje podanie.

Edited by MajciaGames

Droga Maju widuje cię często na serwerze spełniasz wymagania wiekowe. Niestety masz słabą znajomość do komend. Brak wzoru. A więc jestem na NIE... Bez TS-a i mikrofonu ie dostaniesz się na Helpera. 

• Junior Admin [SKY19]

Wiek +
Milutka +
Widuję +
Nie pomaga -
Zdania - 
Komendy -
I em... Ciężko się połapać, bo nie ma pytań, tylko od razu na nie odpowiadasz -

Neutral, z pochyleniem na NIE.

• 2 weeks later...
W dniu 23.05.2018 o 18:52, Itachi napisał:

Nie widuje, wiek może być, na serwerze byłaś karana za flood, komendy mogą być, brak ts3 i mikrofonu, a bez tego się nie dostaniesz, na Nie.

Nigdy nie byłam karana za flood

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy