Jump to content

[Podanie] Xaper

Guest
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Xaper

2. Imię: Tymoteusz

3. Wiek: 12

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: Od kliku tygodni.

5. Masz mikrofon i TS3?: Tak, posiadam poza tym Discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Byłem budowniczym na 2 serwerach.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?: Od 1 do 4 godzin dziennie.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Niestety byłem dużo razy karany, kilka banów za multikonta, i pozatym 10% warn za Zbyt szybkie napisanie prośby o UnBan.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:

- Po migracji forum na nowy silnik, siedzę na nim całe dnie online.

- Na forum mam już ponad 320 postów i myślę że jest to dosyć przyzwoity wynik.

- Siedzę na forum bardzo często, najczęściej w godzinach popołudniowych i wieczornych, a wtedy jest dosyć mało administracji, z wyjątkami.

- Jeżeli dostał bym się już to bym pomagał dużej ilości osób które potrzebują na niektóre pytania związane z silnikiem IPS.

- Pomagałem tworzyć już kilka for na tym silniku więc mam z nim styczność dosyć dużą i wiem o nim dużo.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

- Jestem Tymoteusz, i mam aktualnie 12 lat

- Aktualnie chodzę do szkoły publicznej, i uczę się tam w 5 klasie.

- Mam kilka szkolnych zainteresowań, takich jak język angielski i religia.

- Od urodzenia jestem chrześcijaninem, i wierzę w Pana Jezusa.

- Moimi zainteresowaniami poza szkolnymi są, Tworzenie serwerów na Discord, Nagrywać odcinki na platformę YouTube.

- W nowej szkole uczę się 3 języków a dokładniej, naszego narodowego polskiego, oraz 2 obcych czyli: angielskiego i hiszpańskiego.

- Poza szkołą uczę się pisanie w Java Scripcie, i idzie mi nawet dobrze jak na początek nauki.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Po zmianie regulaminów przeczytałem go od deski do deski.

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś): Niestety nie mam jak aktaulnie podać screenów ze swojej wyspy.

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

Mini budynek: https://imgur.com/a/YxnCcHJ

Napis dla Crafteda: https://imgur.com/a/OUtncxc

14. W jakim stylu najczęściej budujesz?: Najczęściej buduje w stylu nowoczesnym.

Edited by Guest

napis... beznadziejny 

Ten ,,budynek" nie mam słów...

Na 12 lat to bardzo słabo...

Nieogar...

Kary

w dlaczego macie mnie przyjąć... nie chodzi o to... xd tu chodzi o budowniczego... bud ma budować, a nie siedzieć na forum

na NIE

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy