Jump to content

[Propozycja] Ograniczenie dostępu do wyspy

MrVanteks
 Share

TAK CZY NIE?  

6 members have voted

1. 1. TAK CZY NIE?

• TAK
      1
    • NIE
      5

Recommended Posts

1. Twój nick: MrVanteks
2. Nazwa propozycji: Ograniczenie dostępu do wyspy
3. Opis: Ograniczenie dodanych osób do wyspy poprzez zablokowanie niszczenia niektorych rzeczy.
4. Dlaczego akurat to: Ponieważ gdy dodamy kogoś niezaufanego(lub kolege który chce zrobić pranka) może na zniszczyć całą wyspę.
Edited by MrVanteks
Pomylenie

Myślę, że aby zapobiec takiemu działaniu należy z daną osobą być poznaną poprzez rozmowę itp. Osoba której zależy na tym aby razem z nami grać będzie próbowała się dostać do wyspy przez dłuższy okres i myślę, że ta propozycja jest zbędna dla tak prestiżowego serwera jak crafted.pl

Podkreślam osoba, która nas nie chce okraść tylko grać z nami będzie próbowała stopniowo zdobywać nasze zaufanie a nie od razu się narzucać.

16 godzin temu, kacpersmok napisał:

Myślę, że aby zapobiec takiemu działaniu należy z daną osobą być poznaną poprzez rozmowę itp. Osoba której zależy na tym aby razem z nami grać będzie próbowała się dostać do wyspy przez dłuższy okres i myślę, że ta propozycja jest zbędna dla tak prestiżowego serwera jak crafted.pl

Podkreślam osoba, która nas nie chce okraść tylko grać z nami będzie próbowała stopniowo zdobywać nasze zaufanie a nie od razu się narzucać.

Spoko, lecz gdy np. kolega chce zrobic pranka ze zniknie wyspa poprzez zniszczenie jej i np. zginie z materialami to trzeba wykorzystac reset :P

*Zieeew* w szkole rozumiem nie uczyli na temat "zaufania" i "bezpieczeństwa"? Dodajesz ludzi na własną odpowiedzialność, to tak jakbyś kazał prezydentowi dodać w Konstytucji punkt aby po wpuszczeniu nieznanej Ci zbyt dobrze osoby nie mogła nic dotykać. "Your wyspa your sprawa", wystarczy z kimś pogadać, poznać i dopiero wtedy dodawać, a nie każdego kto pisze "nie niszczę". Co do znajomych - Jeżeli robią Ci takie numery, to warto zmienić znajomych, ew. powiedzieć co myślisz na temat takich "pranków" i niech odkupuje reset. Jestem na nie, nauczcie się myślenia, pozdrawiam cieplutko.~

• 1 month later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy