Jump to content

[Podanie] VampixGo

VampixGo
 Share

Recommended Posts

P.S Nie pisze polskich znakow aby to ladniej wygladalo.

1. Nick na TS3: VampixGoYT ale ostanio zmienialem z Vanxboy

2. Imię: Dominik

3. Wiek: 14

4. Coś o sobie (Min 5 rozbudowanych zdań):  Mam na imie Dominik i mam 14lat , ostatnio probowalem dostac sie na Helpera trybu FB mimo ze mi sie to duzo razy nie udalo.  Interesuje sie informatyka i duzo czasu spedzam przed komputerem zeby pilnowac ts i FreeBuild . Czesto rozmawiam z administracja np: @Madzi30, @dabbe_01 itp. Lubie pomagac innym na serwerach roznych typu minecraft , TS3 , discord. 

5. Staż na TS3: Ponad rok

6. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiscie

7. Czy akceptujesz regulamin?: Tak i lubie kokosy , grac na marakasach 

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie bylem karany

Edited by VampixGo
Musialem dodac kilka zdan :)

VampixGo....

Pisałeś że nie dasz polskich znaków a je pisałeś -

Gdybyś znał regulamin to byś nie pisał o kokosach -

Zdania -

Na Nie!

3 godziny temu, NINJA napisał:

Zdania -

Pisałeś, że nie będziesz pisał polskich znaków -

Hemm... gdybyś znał regulamin, chyba nie pisał byś o kokosach??? -

NA NIE

Ej ale wiesz, że w regulaminie kiedys pisalo ,,Jesli akceptujesz regulamin to pod punktem ,,Czy akceptujesz regulamin'' napisz tak i lubie kokosy'' Więc nadal tak piszą żeby akceptowali to inni gracze

A co do podania to...

Staż na ts3 (+)

Wiek (+)

Nie masz kar na ts3 (+)

Zdania (-)

Na tak!

Powodzenia!

Edited by Filip1522
  • Super 1

Nie ma to jak czepiac sie o to bo ktos napisal ,,P.S Nie pisze polskich znakow aby to ladniej wygladalo."  i dawac od razu minus, bo ktos  sie pomylil i napisal, ze nie bedzie pisal polskich znakow... Zalamalam sie.

Wiec przejdzmy do rzeczy:

Czesto nie widuje, [-]

Wiek, [+]

Zdania słabe, [-]

Niekarany, [+]

Staż, [+]

Neutral, z pochyleniem na tak, powodzenia!

Guest TeenyTimeTravel.

Widuję na tsie.

Regulamin... Emm? Jakie kokosy? ...

Wiek jest dobry.

Zdania no niezbyt ... 

Jednym słowem są one ... słabe.

Niekarany to też duży plusik.

Dla mnie neutral !

Powodzenia! : )

14 godzin temu, ๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡Strzalko_tv napisał:

Ocena Podania

Wiek (+)

Zdania (-)

Nie przeczytałeś regulaminu (-)

Nie Karalny (+)

Staż w miarę duży (+)

Jestem na Neutral powodzenia :)

Chyba ty nie przeczytales regulaminu ja czytałem i jest nawet informacja co ma byc w napisane ...

Oj Vampix...
Zacznijmy od wieku, masz niby 14 lat, ale po twoim ogarze i głosie nie wierze w twój wiek (wiem, że też nie mam najlepszego głosu i niby nie każdy ma mutacje w wieku 14 lat). Zdania coś o sobie... to, że próbowałeś pisać podanie na Helpera FB nie jest zdanie o sobie, albo zdanie typu "Czesto rozmawiam z administracja np: @Madzi30, @dabbe_01 itp." też nie jest zdaniem o tobie. Tu chodzi o czynności mniej więcej stałe, co lubisz, robisz, a nie że rozmawiasz z kimś z administracji. Napisałeś że nie byłeś karany... na SKY masz całą listę kar. Na TS widuje lecz jesteś nieogarnięty oraz denerwujący swoim zachowaniem. Moim zdaniem nie nadajesz się na Pomocnika TS3, ze względu na wszystkie argumenty podane wyżej. Dziękuje i pozdrawiam :D

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy