Jump to content

Narka!

PhilipJuve
 Share

Recommended Posts

Zapewne widzieliście już temat i tak, oficjalnie rezygnuje z rangi KidModa na trybie SkyBlock na jakiś czas. Wiele rzeczy dłużej trzymało mnie na Craftedzie, ale nadszedł ten moment kiedy odchodzę. Pewnie wejdę czasem, może raz na tydzień chwilkę sobie pograć.

Dlaczego?

Powodów jest wiele, lecz wydaję mi się, że takimi głównymi jest brak chęci i czasu na pilnowanie w jakiś sposób serwera. Z początkiem gdy dostałem się na Helpera było to sześć i pół miesiąca temu posiadałem chęć grania oraz wypełniania obowiązków tej rangi. Tuż po czterech i pół miesiąca również miałem odejść lecz nagle dostałem awans na KidModeratora. Jako iż ta ranga ma więcej uprawnień przetrzymało mnie to i znów miałem chęć korzystania z nowych komend i uprawnień jakie posiada KidMod. Po dwóch miesiącach bycia KidModem po woli zaczynało również mi się to nudzić. Tak jak pisałem muszę sobie zrobić małą przerwę aby mieć znów siłę i chęć grania i pilnowania SkyBlocka.

Czy wrócę?

Tak, ale nie jestem pewien tego w stu procentach. Zapewne nie w przeciągu najbliższego miesiąca lecz może chwilę przed lub w czasie wakacji od szkoły. Jest również możliwość, że nie wrócę. Wszystko zależy ode mnie.

Osobne podziękowania powinny otrzymać te osoby:

@Mag_Mikolaj - Dziękuje ci za wszystkie uwagi oraz podpowiedzi. Dzięki temu nie popełniałem błędów, które popełniłem wcześniej. Za to, że w pewnym momencie byłem już praktycznie na wylocie, a ty dałeś mi jeszcze jedną szanse za co bardzo dziękuje (kto wie o co chodzi ten wie). I przede wszystkim za mój awans :D. Gdyby nie to zapewne już dwa miesiące temu odszedł bym, a tak przeciągneło się to na kolejne dwa miesiące fajnego grania na Craftedzie. Oraz również dziękuje za kilkakrotne zlagowanie mnie i pomoc w nie sprawach takich administracyjnych tylko zwykłe takie jak np. z ostatnio przeniesieniem skrzynek na moją nową wyspę.

@xKarollagowPL - Tobie również dziękuje za wszystkie uwagi oraz podpowiedzi lecz było ich troszkę mniej. Najbardziej dziękuje za przyjęcie mojego podania, bo gdyby nie to zapewne nie doszedł bym aż do KidModa. 

@derpxxl - Dziękuje ci za rekrutacje na TS'ie. Również gdyby nie to nie zaszedł bym tak daleko jak KidModerator. Za początkowe porady co do serwera oraz administracji. 

@Ansyn - Tobie dziękuje również za porady oraz razem z Magiem danie mi drugiej szansy w momencie gdy byłem już bardzo blisko degrada nawet do gracza.

Oraz dziękuje ekipie Sky za wspólne moderowanie: @AnteeQ, @adrian9876, @CreeBus, @Elkam11, @Fruzia, @LOL523, @michal13511, @Misiek, @MrVoxBright, @PaQus, @Turbina, @wiktoria_sroka, @cukinia, @Pani_Cecylia, @filipbrzoza, @Eurion, @Princess123000, @ForcBar@RuskiPlayGames oraz wszystkim, którzy byli w administracji i mogłem z nimi na luzie popisać. Jeszcze raz wszystkim osobom wymienionym w tym wątku dziękuje!

Dziękuje również wszystkim osobom, które były chociaż przez jakiś czas dodane do mojej wyspy czyli Pioruno, Vox, Ansyn, Fruzia oraz LOL523

Także dziękuje również wszystkim użytkownikom forum jak i serwera za to, że docenialiście moją prace (przynajmniej niektórzy).

Na koniec chce dodać, że dziękuje wszystkim graczom za grę na Craftedzie. Grałem tu bardzo długo, bo aż sześć i pół miesiąca spędziłem w samej administracji. Liczyć moją rozgrywkę jako gracz... Długo i tyle, ale przez cały czas sprawiało mi to przyjemność i za to dziękuje. Każdy mute, kick oraz ban liczył się dla mnie jako nowe fajne doświadczenie i posiadałem taką satysfakcję, że to akurat ja mogę to zrobić. Jest przecież tylu graczy, ale akurat mnie wybrano i nie mogę tego zepsuć. Pomoc graczu dawała mi wielką satysfakcję, że dzięki mnie jakiś gracz będzie wiedział i miał radość z gry na Craftedzie.

Dobra już więcej nie będę się tu rozpisywał i was zanudzał.

Narka!

A no i tak na koniec możecie zostawić punkcik reputacji!

• Super 1
  • Przykro mi 14

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy