Jump to content

[ODRZUCONE] podanie na budowniczego [sushi_masterqu]

Sushi
 Share

Recommended Posts

Nick: Sushi_Masterqu

Imię: Mateusz

Od kiedy grasz na Crafted.PL ? Od około 6 miesięcy .

Masz mikrofon i TS3? Tak mam!

Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie właśnie dlatego chcę spróbować.

Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? Myślę, że około 2 -3 godzin.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL ? Tak (niestety) na serwerze bylem kilka razy wyciszony za flood (ale staram się żeby nie floodować).

Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Myślę, że dlatego że dosyć ładnie buduję. To pytanie jest dosyć trudne, wydaje mi się też że moglibyście mnie przyjąć dlatego bo lubię budować. Umiem pracować w drużynie (i sprawia mi to przyjemność , ale wolę budować sam). Jestem także odpowiedzialny i nie mam problemów co do rodzaju stylu budowy. No i też dla tego, że znam ten serwer dosyć dobrze.

Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):  Mam na imię Mateusz (jak już wiecie); pochodzę z Polski. Chodzę do klasy 5 (bo poszedłem rok szybciej do szkoły). Bardzo lubię grać w Minecrafta i bardzo lubię serwer crafted.pl. Na youtube lubię oglądać dealereqa i innych youtuberów (nie tylko nagrywających minecrafta). Lubię grać w tenisa ziemnego (i dobrze mi to idzie) oraz w piłkę nożną.

Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i lubię kokosy

Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś): https://imgur.com/a/7vIGWHt

Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz): https://imgur.com/a/QfWlW7X

W jakim stylu najczęściej budujesz? Nie ma takiego stylu buduje to na co mam ochotę albo to co muszę zbudować.

Budowle 2/10 ( - )

Regulamin ( + )

Roli nie pełniłeś  ( - ) ale przynajmniej prawdę piszesz .

Co do tego 5 zdań dlaczego mieli by cię przyjąć, wymagane nie jest lubić budować , tylko potrafić budować : )

Na -=Nie=-  ale powodzenia .

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy