Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Fasola

Fasola
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Fasola

2. Imię:Jakub
3. Wiek:16
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?   Tak naprawde od 2 dni wiem krótko ale myślę że mogę się przydać i zapoznać się z graczami tego serwera. 
5. Masz mikrofon i TS3?   Tak i mam jeszcze Discorda i skype'a 
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?   Tak na wielu serwerach 
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?   3-5 H dziennie .
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?   Nie nie byłem.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?   Hmm myślę ze dobrze sprawdziłbym się w roli Helpera. Lubie pomagać innym graczom,serwera jak i nawet administracji.Jestem ogarnięty w tych tematach i myślę że mogę się przydać w administracji. Wiem że miało być 5 zdań ale naprawdę nie wiem co napisać.Napisałem chyba wszystkie powody dlaczego mielibyście mnie przyjąć.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Hmm Mam 16 lat jak pisałem u góry jestem ogarnięty  w sprawach ,,Helpera".Mam brata starszego o 8 lat i też na wielu serwerach pełnił funkcję administracji.Oczywiście jak napisałem że 3-5H dziennie mogę poświęcić na obowiązki Helpera to nie oznacza że jestem uzależniony od komputera.Moim hobby jest piłka nożna,i prace przy komputerach.Da rade ze mną pożartować i mam dystans do wyzwisk itp. Nie za bardzo wiem co napisać dalej to skończę tutaj. 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak zapoznałem się z nim.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie istnieje taka komenda ale jest /w reset i to usuwa wyspę i tworzy nową.
- /w zapros nick: Zaprasza gracza do drużyny.
- /w coop nick: Możesz z jakimś Vipem na swojej wyspie budować nie dodając go do wyspy.
- /report: Wysyła wiadomość do administracji w sprawach ,Bugów albo jakiś prób oszustwa.
- /w wykop nick: wywalasz kogoś na spawn ze swojej wyspy.
- /skup (dokładna informacja): Targowisko tak naprawdę heh 

Wiem mogłoby być więcej tych komend 

Guest NoLif

Nie widuję -

Nie pomaga -

Wiek +

Za mało czasu grasz na trybie -

Konto pod podanie -

Komend mogło być więcej

Jestem na Nie

Powodzenia

Edited by NoLif

Granie 2 dni na serverze i pisanie podania na helpera? troche smieszne nie zaponales sie z serverem i forum w 100% i juz zakładasz podanie na helpera. Nie karany co sie nie dziwe jak grasz tak krótko. ani razu nie widziałem cie na serverze więc nie moge napisać czy pomagasz czy nie . wiek spoczko, zdania tez. ts 3 i mikrofon jest (również discord). Komendy tylko postawowe które udowadniaja, że na swoje cie nie stać, co do komend które są jedna komenda jest źle opisana, chodzi o ''- /skup (dokładna informacja): Targowisko tak naprawdę heh''.

Wydajesz sie spoczko, ale staż na serverze Likwiduje szanse na zostanie helperem.

Jestem oczywiścię na NIE

P.s spróbuj moze za 2 miesiące, bo wtedy wyrobisz sobię zdanie u graczy i administracji

Edited by LOL523

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy