Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Kasia_YT

Guest NoLif
 Share

Recommended Posts

Guest NoLif

1. Nick:

W grze nazywam się Kasia_YT.

2. Imię:

Mam na imię Kasia.

3. Wiek:

Mam 12 lat.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?:

Na Crafted.PL gram już dosyć długo, nie umiem policzyć ile, ale około pół roku.

5. Masz mikrofon i TS3?:

Tak posiadam obie te rzeczy.

6. Pełniłaś kiedyś podobną funkcję?:

Niestety nie pełniłam podobnej funkcji, ale myślę, że sprawdziłabym się.

7. Ile poświęciłabyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?:

Zależy od dnia ale od 3 do 7 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłaś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?:

Byłam za wulgaryzmy, ale mój młodszy brat napisał to specjalnie abym tylko się nie dostała, ten kto ma młodsze rodzeństwo wie o co chodzi.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?:

Jestem miłą osobą, bardzo pomocną. Mam doświadczenie w tłumaczeniu, i  pomaganiu, ponieważ tak jak wspomniałam wyżej mam młodsze rodzeństwo. Umiem sobie radzić w trudnych sytuacjach. Potrafię wybrnąć z ciężkiej sytuacji.  Chcę jak najbardziej można pomagać nowo zarejestrowanym osobom na serwerze. Jeżeli chodzi o kłamanie i oszukiwanie zawsze jestem prawdomówna i nikogo nie oszukuje (w tym przypadku np.: przy wymienianiu się z innymi graczami). Jestem cichą osobą, i zazwyczaj nic nie piszę na chacie, ale gdy ktoś czegoś nie wie lub jest nowy pomagam mu.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Tak jak wspomniałam w poprzednich punktach mam na imię Kasia. Mam dwójkę rodzeństwa i przeszłam kryzys rodzinny. Mam dwanaście lat .Mieszkam w Białymstoku. Jestem dość chuda jak na swój wiek. Od dwóch lat chodzę do szkoły tańca towarzyskiego. Moi jak i zarazem rodzice mojego partnera bardzo nas chwalą. W Minecraft gram od ok. 4 lat. Mam bardzo przystojnego i miłego chłopaka z którym chodzę od lutego. Umiem się szybko zaprzyjaźnić i poznawać nowe osoby. Mam też kanał na Youtubie z 23 subskrypcjami. Interesuję się również j.ang i programowaniem gier komputerowych jakże i aplikacjami. Po skończeniu szkoły podstawowej będę kreowała przyszłość w tym kierunku.

11. Przeczytałaś regulaminy?:

Tak, przeczytałam regulaminy.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: Nie ma takiej komendy, ale jest /w reset. Takich resetów mamy 3.
- /w zapros [nick]: Wysyła zaproszenie dla wybranego gracza o dołączenie do jego drużyny
- /w coop [nick]: Ta komenda jest tylko dla Vip i Svip i dodaje wybraną osobę do póki lider drużyny nie opuści trybu.
- /report: Zgłasza gracza do Administracji
- /w wykop [nick]: Teleportuje wybranego gracza z wyspy na spawn
- /skup (dokładna informacja): Teleportuje nas do sklepu, można tam sprzedać wyznaczone itemy. Górne tabliczki.

Komendy na wyspę:

-/w: tworzy lub teleportuje nas na wyspę

-/wyspy: Przenosi nas do miejsca gdzie możemy obejrzeć między innymi: Podstawową wyspę, Wyspę Crafted i Wyspę Vip

-/w pomoc: Wyświetla wszystkie komendy związane z komendami dotyczącymi wyspy

-/w poziom: Wyświetla poziom wyspy i ile brakuje nam do następnego

-/w biom: Wyświetla menu biomów na które możemy zmienić wyspę

-/w top: Pokazuje Top (chyba 10) graczy z największym poziomem wyspy

-/w tp [nick]: Teleportuje nas na wyspę wybranego gracza

-/w ustaw dom: Ustawia miejsce domu po wpisaniu /w teleportuje nas do wyznaczonego miejsca

-/w opusc: opuszcza drożynę

-/w wyrzuc: wyrzuca gracza z drużyny

-/w akceptuj/odrzuc: Akceptuje/Odrzuca zaproszenie do wyspy

-/w lider [nick]: Ustawia nowego lidera wyspy

-/w ban [nick]: Blokuje gracza na wyspie

-/w unban [nick]: Odblokowuje gracza na wyspie

-/w wartosc: Pokazuje wartość danego bloku trzymanego w ręce

-/zadania: Wyświetla zadania do wykonania na wyspie

Komendy sms:

-/gui: Wyświetla menu sklepu sms

Podstawowe Komendy:

-/spawn: Teleportuje na spawn

-/regulamin: Teleportuje do regulaminu Trybu

-/sklep: Telepotuje nas do sklepu gdzie możemy kupić bloki, dropy i inne

-/kosciol: Teleportuje nas do koscioła

-/pomoc pieniadze: Wyświetla wiadomość na chacie w jaki sposób możemy zarobić

-/pomoc poziom: Wyświetla wiadomość na chacie w jaki sposób możemy uzyskać większy poziom wyspy

-/pomoc tabliczki: Wyświetla wiadomość na chacie w jaki sposób możemy zrobić sklep lub skup na wyspie

-/kopalnia: Teleportuje nas do kopalni

Komendy Małżeńskie

-/pomoc partner

-/partner prezent: przekazuje przedmiot trzymany w ręce

-/partner poslub [nick]: Wysyła oświadczyny

-/partner pvp on/off: Włącza/Wyłącza pvp w związku

-/partner widziany: Pokazuje na chacie kiedy ostatnio partner był online

-/partner rozwod: Rozwód z partnerem

-/partner tp: Teleportuje do miejsca gdzie obecnie znajduje się partner

Komendy Vip/Svip

-/czapka: Nakłada przedmiot trzymany w ręce na głowę

-/ulecz: Ulecza gracza

-/dzien: Ustawia dzień na wyspie

-/noc: Ustawia noc na wyspie

-/strefavip: Teleportuje do Strefy Vip

-/kit vip/svip: Daje zestaw ze zbroją i innymi rzeczami

-/craft i /ec: Przenośny crafting i enderchest

Od razu mówię, że jak pisałam do @Ansyn to pozwolił mi pisać i nie musiałam czekać 2 tygodnie.

Edited by NoLif

co do podania To : widuję i pomagasz, miła sympatyczna nie kłótliwa Czas bardzo dobry na pełnienie helpera, ale musi byc jakies ale :P Masz 12 lat niestety to jest bardzo wielki minus poniewaz helper musi miec 13 lat, ale mniejsza z tym. Mikrofon i Ts3 Jest. Komend Bardzo duzo. Podanie starannie napisane i dobrze sie czyta widac ze nie było robione 5 czy 10 minut tylko dłuzej. Nie wiem co jeszcze dodac Pewnie wiekszosc by sie do czegos jeszcze przyczepiła, ale ja nie :P Jestem na TAK, Powodzenia

Edited by LOL523

PS. @Ninja repka nie jest najważniejsza...

A oto moja opinia:

Komendy +

Regulamin +

Zdania +

Na Tak!

Guest NoLif
1 godzinę temu, Snaksio napisał:

Wiek -

Komendy +/-

Podanie +

Nie pomagasz -

Jestem neutral z lekkim pochyleniem na nie! Powodzenia!

Skąd wiesz, że nie pomagam skoro nawet nie grasz na Sky'u. Większość Administracji ma 12 lat. Komendy wypisałam wszystkie.

• 2 weeks later...

Według mnie jesteś dobrą kandydatką na to stanowisko, jednak mam kilka zastrzeżeń. Pierwszym, a zarazem najważniejszym z moich "ale" jest twój wiek. Nie oszukujmy się, jest odrobinkę za niski. Wyżej wspomniałaś o tym, źe wypisałaś wszystkie komendy. Powiem tylko, że wszystkich nie wypisałaś, ale mniejsza o to, bo i tak jest ich dużo i są nawet dobrze opisane. W aktualnym regulaminie nic już o kokosach nie ma, więc odpowiem na twoje pytanie: już nie piszemy nic w tym punkcie (o tych kokosach oczywiście). Widuję cię bardzo często, a nawet prawie zawsze gdy jestem na serwerze. Jesteś miłą oraz pomocną osobą. Widać też, że jak na swój wiek jesteś ogarnięta. Czas na pełnienie obowiązków jest spoko. Powiem tylko, że nieprawdą jest twoje przekonanie o wieku większości administracji, niektórzy są starsi niż myślisz. Ostatecznie jestem na tak z minusem. Powodzenia.

(-)Wiek
(-) Regulamin Polecam jeszcze raz dokładnie i powoli go przeczytać.
Hm z ''-'' To na tyle czas na plusy
(+) Rozbudowa zdań.
(+) Komendy ładnie opisane [Dużo]
(+) Czas na funkcje.
(+) Widuje, Pomagasz (+)
(+) Ortografia
(+) jesteś miła.
(+) Ogarnięta
Moją subiektywną opinią jest oczywiście na ''Tak'' Trochę ten wiek ci wszystko niszczy, ale i tak licze, że otrzymasz tę role.

Widuję cię na Sky, i też często pomagasz co jest na plus. Zdań jest dużo, są schludne i rozbudowane. Czas na pełnienie funkcji jest długi. Komend jest dużo i dobrze opisane.

Jak dla mnie idealna kandydatka na Helpera Sky.

Na Tak!

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy