Jump to content

[podanie] fruzelina

fruzelina
 Share

Recommended Posts

Nick: fruzelina

2. Imię:Zuza

3. Wiek:10 +4

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? praktycznie od początku istnienia. Pierwsza edycja...wspomnienia

5. Masz mikrofon i TS3? oczywiście i discorda też

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?tak, na serwerze skyblock około 2 lata temu , niestety serwer został zamknięty.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?

do szkoły mam na 10 , dlatego rano mogłabym wchodzić na 2 h i wieczorem na około 2 godziny.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okolicznoś raz miałam mute na 3 min za flood  , ale była emocjonalna gra i najwyraźniej musiałam to wyrazić na czacie meh. Karałam innych podczas pełnienia funkcji moderatora na innym serwie.

9.Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Przyjęli mi podanie, ale na rozmowie meh...stresik a przez to robię głuie rzeczy... może nastepnym razem się uda- jak będzie nastepny raz.Przedostatnie podanie zgłosiłam 13 dni po odrzuceniu zamiast 14 więc teraz odczekałam ponad 2 tygodnie , żeby się czasem nie pomylić meh...

Od ostatniego podania, które napisałam bardzo zwiększyłam aktywność i mulę na serwie. Byłam oczywiście na ślubie Wodzinna i dziękuje Hugoo za kebsy :D Gram w minecrafta już od samego początku i udzielam się w tej grze. Pomagam graczom w porannych godzinach więcej niż w wieczornych, ponieważ wieczorem jest więcej osób i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, ale staram się jak mogę( nie zawsze wychodzi, ale cóż...). Najczęściej oferuję pomoc nowym graczom , którzy jeszcze nic nie mają, ale mam też dobre kontakty z tymi co sami długo grają. Często gram na komputerze( a tak właściwie na lapku)i mam sporo czasu na zajmowanie funkcji helpera. Przyjaźniłam się na serwerze ( nazwa serwera, ale nie podam bo nie chce bana )z adminem, a na tym serwerze mam znajomośći z helperką( to znaczy ona pomagała mi urządzać ogródek i chwile pisałyśmy i odwiedzałyśmy działki -wspólne urządzanie działki oznacza przecież przyjaźń do końca...heh)Uwielbiam pomagać, sprawia mi to wielką przyjemność.Często uczestniczę w akcjach charytatywnych oraz funkcjonuje jako wolontariuszka w schronisku dla zwierząt.Kiedyś jak stałam w biedronce z caritasem to dziecko nam wzięło z wózka batonik i zjadło ... on był taki słodki- nie batonik tylko dzieciak. Kilkakrotnie zostałam laureatką w konkursach literackich dlatego moja ortografia jest bezbłędna( tak myślę). Na serwerze miałam wioskę z domkami do wynajęcia i wiele osób mi ufało. Nawiązałam dużo przyjaźni z osobami z serwera.Nie przeklinam, bo nie. Moja mama jest sędzią dlatego sprawiedliwość górą !:P Jak nie ma helperów to odpowiadam na pytania i upominam , ale wszyscy i tak mają gdzieś moje upomnienia hah

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Jestem duszą artysty, osobą pomocną i zdecydowanie zwariowaną, ale zorganizowaną ( może się wyklucza, ale u mnie nie)Mam mnóstwo zainteresowań np: muzyka( gram na gitarze), pisze książki i wiersze, mówię w trzech językach, nie licząc polskiego ( hiszpański, angielski i niemiecki- z przymusu). Interesuje się również graniem i technologią. Pomagam babciom ogarniać internety.W przyszłości chciałabym zostać architektem, dlatego chętnie będę pomagać graczom w budowie( i już to robię, chociaż póki co największą budowlą przy której pomagałam była stajnia)Szybko czytam i pisze też zwinnie. Mam młodszą siostrę, którą naprawdę baaardzo kocham NAPRAWDĘ zero sarkazmu. Miałam psa, który niestety zdechł niedawno:( .Zara była pierwszym moim psem, ale jakiś pijany kierowca ją przejechał na moich oczach. Wyszłam z nią na spacer i się urwała ze smyczy więc szła po poboczu i nagle jakiś PAN ją zajechał. Oprócz tego nie cierpię różowego, ale mama kupiła mi różowy milutki golf, który noszę bo jest cieplutki, ale ten kolor... Jestem chłopczycą, mam blond włosy ,grzywkę i aparat na zębach, w którym zostają mi resztki jedzenia- po prostu bomba. Lubię lisy. Jestem pozytywnie walnięta, ale potrafię zapanować nad sytuacją- jestem przewodniczącą szkoły (szpan)Kolekcjonuję bransoletki - mam ich na rękach już 34, ale spokojnie jestem zdrowa psychicznie. Lubię rysować i wkurzać siostrę, ale tylko siostrę bo dla innych jestem miła :P

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Odkąd kiedy oszukano mnie w internecie ponieważ nie przeczytałam regulaminu, zawsze je czytam. Tak i nienawidzę kokosów... nie pisze odania na pomocnika TS3

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):        

WYMAGANE

- /d zaufaj: dzięki tej komendzie możesz zezwolić graczowi na budowani

oją opieką (gdy jesteś online)

- /d polacz: używasz tej komendy tylko wtedy kiedy jesteś vipem i posiadasz 2 działki. Gdy jedna działka ci nie wystarczy i chcesz posiadać więcej terenu, używasz właśnie tej komendy!

- /d ban: banujesz ta komendą gracza na twojej działce, który zachował się niestosownie lub obraźliwie.

/d chat: używasz tej komendy gdy chcesz pochatować z osobami, które znajdują się na tej działce

POZOSTAŁE KOMENDY TYPU LOKALIZACJE

-/d info: używasz tej komendy gdy chcesz się dowiedzieć czegoś o swojej działce.

-/surowce: używasz tej komendy wtedy gdy chcesz nakopać sobie trochę naturalnych 

- /pomoc: ta komenda jest jedną z najważniejszych, ponieważ umożliwia wyświetlenie

]wszystkich komend i jak sama nazwa mówi dużo pomaga

-/spawn: przenosi na spawn

-/d dom : przenosi nas na własną działkę

-/salon: można tam kupić samochody

-/motory: możemy tam kupić motory

-/lowisko: złowisz tam rybki

-/kosciol: weźmiesz tam ślub lub rozwód

-/kfc: jeśli masz ochotę na kurczaka, tam go znajdziesz

-/restauracja: zjesz tam pyszny obiadek

-/tpa : prosisz o pozwolenie o tepnięcie się do gracza

-/pvp: miejsce gdzie powalczysz i wyładujesz złość

-/farma: jeśli jesteś głodny znajdziesz tam zwierzątka pod rzeźnię

/targ: jest to miejsce gdzie znajdziesz najlepsze okazje i ceny

-/buty: przenosi do sklepu z ekskluzywnymi butami

-/ubrania: sklep z fajnymi ubrankami

/dekoral: w tym miejscu kupisz kolorowe bloki do urządzenia mieszkanka

-/ikea: dużo fajnych inspiracji na urządzenie domku znajdziesz właśnie t

PARTNER

-/partner prezent: dzięki tej komendzie dajesz drugiej połówce prezent trzymany przez ciebie w ręce

/partner tp: automatycznie tepasz się do swojego partnera

-/partner poslub: oświadczasz się partnerowi , tylko wtedy musisz stać w kościele

-/partner pvp on/off : decydujesz o "przemocy" w twoim związku

/partner ustawdom: ustawia się wspólny dom z partnerem

-/partner dom : teleportuję cię do twojego wspólnego domu

-/partner ulecz X : ulecza się tą komendą swojego partnera o X serduszek

-/partner chat: dyskutujesz o ustawianiu domu z partnerem

KOMENDY DLA VIP I SVIP

-/lotnisko: kupimy tam helikoptery i samoloty (svip, vip)

-/kit vip: tą komendą odbiera się kit vipa

-/feed: komenda dla VIP i SVIP dzięki której zaspokajamy głód

-/fly : komenda tylko dla SVIP która włącza lub wyłącza latanie

-/ulecz: również komenda dla SVIP która ulecza całe życie i zaspokaja głód

-/ec: otwiera przenośny enderchest

-/kit svipklucz: odbiera zestaw kluczy dla SVIP

[/kit svip: odbiera kit dla SVIP

KOMENDY EKONOMICZNE ITP

-/pomoc pieniadze: Wyświetla na czacie instrukcję, jak zarabiać pieniążki

-/konto: Sprawdza, ile mamy pieniędzy na koncie; czyli pokazuje stan naszego konta

-/wymiana: używasz tej komendy gdy chcesz mieć pewność bezpiecznej wymiany z graczem.

-/pay : płacisz graczowi , wpłacasz pieniądze, robisz przelew

-/pomoc tabliczki: Wyświetla na czacie instrukcję, jak zbudować sklep na tabliczce, czyli na działce

-/as buy: wynajmujemy tą komendą stoisko na targu

-/as rent: zaczyna albo przedłuża wynajem naszego stoiska

-/as sell: sprzedajemy  nasze stoisko na targu

-/as unrent: kończy wynajem naszego stoiska targowego

-/as addfriend: dodaje osobę współpracownika do naszego stoiska

-/as delfriend: usuwa osobę współpracownika z naszego stoiska

-/as tp: teleportacja do naszego stoiska targowego

Mam nadzieję,że uda mi się dostać tę funkcję:)

Edited by fruzelina
orto
  • Lubię to! 2

Miła (+)

Wiek (+)

Widuję (+)

Jesteś ogarnięta (+)

Regulamin (+)

Komendy (-/+)

Wczoraj miałaś rozmowe, podania piszemy 2 tygodnie od odrzucenia podania lub rozmowy (-)

Jestem na tak!

Powodzenia!

Edited by Filip1522
  • Lubię to! 1

55 minut temu, Filip1522 napisał:

Miła (+)

Wiek (+)

Widuję (+)

Jesteś ogarnięta (+)

Regulamin (+)

Komendy (-/+)

Wczoraj miałaś rozmowe, podania piszemy 2 tygodnie od odrzucenia podania lub rozmowy (-)

Jestem na tak!

Powodzenia!

Dzięki, ale pisze, że 2 tyg od odrzucenia podania, nie było wspomniane o rozmowie

• Lubię to! 2

55 minut temu, CzixiBlack napisał:

Hmm.. 

A więc tak, 

nie minęło 2 tyg. od napisania twojego ostatniego podania,

więc od razu podanie będzie odrzucone,

Miła (+)

Trochę nie ogar (+/-)

Nie pomaga (-)

Jestem na Nie

właśnie mam pytanie, bo w regulaminie pisze,że można pisać co 2 tyg od ODRZUCENIA PODANIA a moje zostało przyjęte tylko rozmowy nie przeszłam i zastanawiam się jak to jest.

Nie widuje. [-]

Jak nie widuje to nie pomaga [-]

Tak jak było wspomniane 2tyg od odrzucenia [-]

Troszeczke nie ogarniasz [-]

Używaj wielkich liter na rozpoczęciu zdań! [-]

Komendy [+ -] Lekkie pochylenie na plus

Uprzejma [+]

Wiek [+]

NEUTRAL  z ogromnym pochyleniem na NIE.  Powodzonka!

11 minut temu, Wettetka napisał:

Nie widuje. [-]

Jak nie widuje to nie pomaga [-]

Tak jak było wspomniane 2tyg od odrzucenia [-]

Troszeczke nie ogarniasz [-]

Używaj wielkich liter na rozpoczęciu zdań! [-]

Komendy [+ -] Lekkie pochylenie na plus

Uprzejma [+]

Wiek [+]

NEUTRAL  z ogromnym pochyleniem na NIE.  Powodzonka!

No właśnie jak to w końcu jest ? Dalej nie wiem... pisze , że od odrzucenia PODANIA ale moje zostało przyjete

• Haha 1

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy