Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] mkzxd

Majkeloo
 Share

Recommended Posts

1. Nick: mkzxd
2. Imię: Michał 
3. Wiek: 12
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od tygodnia od rozpoczęcia pierwszej edycji i z przerwą gdy weszła 2 edycja.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, mam i też mam discord'a
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? nie.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Myślę że ponad dwie godziny
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? tak, kilka razy dostałem muty.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ znam dużo graczy z serwera, i lubię im pomagać. Nie jestem wulgarny,zawsze próbuje rozwiązać konflikty. Lubię spędzać wolny czas na tym serwerze przy tym co wejście staram się pomagać. Jestem dobrze obeznany w komendach, piszę szybko przez co nie mam problemu z pisaniem na klawiaturze i staram się bezbłędnie pisać. Jestem aktywny na serwerze.Chciałbym wesprzeć administracje ponieważ nie zawsze jest helper na serwerze. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Tak jak wyżej napisałem nazywam się Michał, chodzę do 6 klasy za niedługo do 7 klasy. W szkole interesuję się Informatyką i W-F'em. Uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu, najczęściej gram w piłkę nożną. W wolny czas gram na komputerze często w minecrafta na  craftedzie. Dobrze dogaduję się z innymi osobami, nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów, staram się rozwiązywać konflikty, nie jestem wulgarny. Gdy gram na komputerze gram w mc,LoL,ETS2 i siedzę na internecie. 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, wszystkie.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodajesz gracza do działki, ale może on np. budować na niej gdy jesteś offline.
- /d dodaj: Dodajesz gracza do działki, ale może on budować na niej tylko gdy jesteś online.
- /d polacz: Łączysz działki, może to tylko VIP i SVIP (vip 2 działki, Svip 4 działki.
- /d ban: Banujesz gracza na działce, nie może on później na nią wejść. 
- /d chat: Włączasz chat na działce widzą go tylko gracze aktywni na twojej działce.

- /fabryka: Teleportujesz się do fabryki, zarabiasz tam pieniądze.

- /tartak: Teleportujesz się do tartaku możesz tam wydobywać drewno. Komenda dla vip i svip.

- /surowcowa: Teleportujesz się do surowcowej, możesz tam wydobywać podstawowe surowce.

- /lowisko: teleportujesz się na lowisko, możesz tam łowić ryby.

- /d dom: teleportujesz się na swoją działkę.

- /d tp nick: teleportujesz się na działkę jakiegoś gracza.

- /salon: teleportujesz się do salonu, możesz tam kupić auta.

- /d auto: kupujesz losową działkę na mapie koszt to 500$.

- /d zajmij: kupujesz działkę na której stoisz, koszt to 500$

- /d anuluj nick: anulujesz ustawienia na twojej działce jakiegoś gracza np. usuwasz mu bana.

- /d info: wyskakuje ci okienko z informacjami o twojej działce.

- /pvp: teleportujesz się na arenę, walczysz z innymi graczami.

Jeżeli obejrzałeś moje podanie to dziękuje za poświęconą na nie chwilkę!

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy