Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] rorek

rorek
 Share

Recommended Posts

1. Nick: rorek
2. Imię: Roman
3. Wiek: 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od  poczatku
5. Masz mikrofon i TS3? tak mam
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 4-6  h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?
Kilka razy za flood
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?
lubie administracje.Nie lubie Czekmata. Crafted to moj ulubiony serwer. Pomagam. Jestem czesto.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):
Jestem Roman. Na serewerze lubie @Quembec @Ansyn @Madzi30 nie lubie @Czekmat. Mam Binokle. Lubie Grac w  GRY! Jestem na serwie czesto.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Daje zauganie na dzialce
- /d dodaj: dodaje do dzialki
- /d polacz: łącze dzialki (VIP+)
- /d ban: banuje na działce  np. /d ban Czekmat
- /d chat:  pisze na czacie dzialkowym

Komendy tylko podstawowe. Zdania są słabe i ledwo rozbudowane. Masz 14 lat? Bo po tych zdaniach to wygląda na 11, ale nie chcę cię tym wyzywać. Regulamin przeczytałeś.

Neutral

Nie wypowiadam się za często w podaniach na fb, ale cii.

W twój wiek nie wierzę zupełnie przez te zdania, "Pomagam" nie wygląda mi to na "zdanie" napisane przez osobę, która ma 14 lat. Komend jest malutko, tylko podstawowe. To, że nie lubisz pewnego członka administracji mogłeś zostawić dla siebie, ponieważ nie jest to zbytnio fajne gdy czytasz coś i nagle widzisz "Nie lubię np. Olivii" Regulaminy przeczytane to na plusik. Byłeś karany co też obniża twoje szanse. Widać, że podanie pisałeś na szybko, po prostu żeby było. Podsumowując... jestem na nie, powodzenia!

• Super 1

"Nie lubie Czekmat"... a ja nie lubię wina - cudownie prawda? :D
Argument w którym mówisz, że nie lubisz kogoś z administracji, to na 100% najlepsza rzecz, jaką mogłeś tutaj napisać... i to w dodatku w podpunkcie "Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć
"... 
Swoją drogą "Pomagam", czy "Jestem Często" to nie zdania... a tym bardziej nie rozbudowane :D Nie pozostaje mi nic, tylko pogratulować rozumku :P 

Edited by kacper_o
  • Lubię to! 2

Na serwerze widuję często, więc na +

Mikrofon i TS3 masz, bo zdarzyło mi się z tobą rozmawiać

Zachowujesz się za to nieogarnięcie po głębszym poznaniu

Powtarzasz "zdania", jeżeli (często) pojedyncze orzeczenia oraz "lubię/nie lubię" można nazwać zdaniami

Na 90% masz więcej kar niż podałeś

"od początku" - czyli od kiedy?

Samo podanie zostawię bez komentarza, bo aż szkoda gadać... Nic od siebie w sprawie komend, co do zdań to chyba nie są one rozbudowane, prawda? Ogółem napisane "na odwal się"

Jestem na nie

Jak coś to ja to na informatyce pisałem bo miałem troche czasu... Pisałem tak żeby pan nie widział!

§4.3 Spam, Offtopic oraz Flood jest zakazany (chyba, że Regulamin Działu pozwala na to). //Madzi30

Edited by Madzi30
  • Haha 2

• 2 weeks later...

Jesteś nieogarnięty. Na serwerze widuje cie tylko Na TAB'ie.Na TS3 jesteś Niemiły wobec graczy oraz administracji.Twoje wypowiedzi są wulgarne , obraźliwe.Reklamujesz serwery.Komend mało.Zgadzam sie z stwierdzeniem @Dabbe_01 , że to podanie jest pisane na ''odwal sie''.
Jestem na NIE.

Od razu powiedziałabym NIE, ale skoro dostane za to warna (a chce pozostać czysta) rozwinę tą wypowiedź. 

A więc... zacznijmy od wieku... troszkę nie wierzę, przejdźmy dalej: Nie widuję, a jest to równoznaczne z tym, że nie pomagasz... Dalej:  czas ok... Kłamiesz... masz więcej kar... np. za zabijanie na działkach... oraz nawet pod tym podaniem (wyżej). Ta... rozbudowane zdanie to jedno słowo... Brak mi słów... jest to jeden z czynników, dlaczego nie wierzę w Twój wiek. Są podstawowe błędu... Zdanie od dużej litery... po kropce spacja. "Nie lubie Czekmata" jak już to "nie lubię" To zdanie nie me sensu... na pewni przyjmą cię z tego powodu...  Komendy tylko podstawowe i źle lub niejasno wyjaśnione. A teraz druga rzecz... Twoje zachowanie: Jesteś nie miły, nie kulturalny... "Jak coś to ja to na informatyce pisałem bo miałem troche czasu... Pisałem tak żeby pan nie widział!" od razu mówię, że piszę się "trochę" po pierwsze... Lekcja nie jest od tego... znaczy to, że nie jesteś kulturalny, z lekcji niczego się nie nauczyłeś... i to zachowanie nie jest odpowiednie... I w dodatku nie jesteś ogarnięty...

To wszystko, dziękuję.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy