Jump to content

[ODRZUCONE] [H]podanie na helpera

FaniPolskixd
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Fanipolskixd
2. Imię:Aleksy
3. Wiek:13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? 6 miesięcy ale na innym koncie.
5. Masz mikrofon i TS3?Tak,posiadam Discord i Ts3 z mikrofonem.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?Tak mam wlasny server liczny 50 osób
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 3h dzienie a w wolne 5h.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Nigdy życiu.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?Bo dużo pomagam,znam innę kome
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię Aleksy.Mieszkam w Rumi.Chodzę do klasy 5.Poza Szkołą lubię pograć na Crafted.pl z kolegami,lubię pływać,pograć w piłkę i czytać gazety MyCraft.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.

12. Opisz komendy swoimi słowami /d zaufaj: Dajemy osobie zaufanej dostęp do budowania czy robienia czegokolwiek na naszej działce (ta komenda cały czas)
- /d dodaj: Dajemy osobie dodanej dostęp do budowania  czy robienia czegokolwiek na naszej działce (Ta komenda działa tylko gdy jesteśmy online)
- /d polacz: Dzięki tej komendzie możemy połączyć dwie/cztery działki dwie dla VIP cztery dla Supervip (Działa tylko dla VIP/SVIP)
- /d ban: Gracz nie ma wstępu na naszą działkę
- /d chat: Włącza chat na którym mogą pisać osoby jedynie na działce na której jest dany chat, na tym chacie piszę się na pomarańczowo.

Wiek - (W klasie piatej nie ma osoby ktora ma 13 lat- chyba, ze nie zdales.)

widuje - /+ (dla tych co maja teraz zdziwienie, tak gram na fb XD) dlaczego -/+? nie siedze tam caly czas wiec moge ciebie nie widziec na serwerze w czasie, w ktorym ja jestem.

Zdania.. nie bede sie wypowiadac. - (juz nie bede wspominac ze mialo byc min. 5 w pkt. 9 i 10.)

Komendy? sa tylko podstawowe, bardzo malo.

Jestem na nie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy