Jump to content

[ODRZUCONE] [Skarga] Madzi30

Registereq
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Registereq
2. Nick oskarżonego: Madzi30
3. Data zdarzenia: 28.05.18r.
4. Wyjaśnienie: Madzi30 dała mi niesłusznego bana za napisanie na chacie
"sprzedam to konto za 3 grosze psc xddd" "i tak mam bana na Hypixelu" 
oczywiście perm. W prośbie o UB
sama to odrzuciła, więc to MUSI przeczytać @Hugo bądź @Ansyn inaczej napiszę
jeszcze raz.
5. Dowody: Przejrzyjcie konsolę z tego dnia.

PS. Potem spamiła z trzy razy pytaniem "chcesz tego"

Edited by Registereq

Wiem dostaje warna ale musze się wypowiedzieć ban słuszny bo trolle jak i kłamanie ze cos się robi jest zakazane a madzi30 jest niewinna w tej sytuacji dlaczego? Bo zrobiła dobrze i hugoo i ansyn nie mają konsoli

§1.5 W skardze mogą wypowiadać się tylko osoby oskarżone, poszkodowane, oskarżające oraz administracja. //Ansyn.

Edited by Ansyn

Axel nie podawałem żadnej informacji o kontakcie. Po za tym PaySafeCard nie występuje w ilości 3 groszy. Madzi30 mówiła do mnie dziwnie, nie wiedziałem o co jej chodzi. Pytała mnie "Chcesz tego?". Skarga się pojawiła gdyż @Madzi30 sama odrzuciła prośbę o unBana. Pjo sprawdź konsole z tego dnia.

Mojim zdaniem to jest zalosna skarga bo Madzi30 miala powod do zbanowania ciebie

§2.8 Zakazane jest dzielenie i oddawanie kont.

§1.5 W skardze mogą wypowiadać się tylko osoby oskarżone, poszkodowane, oskarżające oraz administracja. //Ansyn.

Edited by VampixGo
  • Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy