Jump to content

[ODRZUCONE] Niewinny ban..

DeeX
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: MechaniqLP

2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Princess123000

3. Długość bana: 7dni teraz [3dni i 17 godz]

4. Data nadania bana: 25.05.2018

5. Wyjaśnienie: Dzień dobry... Wiem że bany czasowe nie podlagają apelacji ale wam coś wyjaśnie:
Więc tak dostałem Bana od Princess za niby "pomoc W oszukiwaniu graczy"  to zdarzenie nie powinno mieć miejsca ponieważ zostałem niewinnie ukarany banem,
Było to tak chodziłem sobie po pvp jak codzien miałem sojusz z BoberXD graliśmy sobie normalnie aż tu wbił na serwer 3exu BoberXD tepnol go na pvp ja nic
 o tym nie wiedziałam byłem na końcu pvp przyszłem na początek a tu stoi 3exu i koło niego BoberXD ja nie wiedziałem że Bober go tepnol więc zaczołem go bić
 on nagle napisał że załatwi nam bany zawołał Princess ona wytepala go na spawn nagle 3exu oskarżył mnie o cheaty więc Princess mnie sprawdziła byłem czysty
 nie mam żadnych cheatów.Ona nagle  mnie zbanowała za niby pomoc to jest niesprawiedliwy ban ponieważ ja nic o tym nie widziałem że 3exu został tepnięty...

6. Dlaczego chcesz dostać unbana?  Bo jestem niewinny..

Edited by Mechaniq

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy