Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Itemy w sklepie

sercukinia
 Share

Recommended Posts

nick:sercukinia

Propozycja dotycząca zmian w sklepie na skyblocku.

Opis:

Mam propozycje dotyczącą przedmiotów w sklepie (/sklep). Moim zdaniem ceny niektórych przedmiotów są bardzo wysokie np.piasek kosztuje aż 700$ za 16 sztuk, tak duża cena za taka małą ilość?!? Uznajmy że ktoś potrzebuje 64 piasku gdzie w sklepie za taką ilość piasku damy 2800$ co jest bardzo dużą kwotą i cena piasku powinna zostać zmniejszona, myślę że 500$ za 64 piasku byłoby dobrą ceną. podobnie jest też z kilkoma innymi itemami mianowicie:

• dirt (700$ za 4 dirtu to są chyba żarty)
  • żelazo (bardzo dużo kosztuje i nie opłaca się go kupywać ponieważ szybciej zdobędziemy 3 razy więcej żelaza w kopalni niż zdobędziemy pieniądze na zakup 4 żelaza w sklepie) 
  • złoto (podobnie jak z żelazem)
  • diamenty (można by troszkę zmniejszyć ich cenę proponuję zmienić z 1000$ na 800$)

To są itemy które moim zdanie są zbyt drogie, lub dostaje się ich zbyt mało. Mam nadzieję ceny itemów zostaną zmienione jak najszybciej. 

Dlaczego? Ponieważ niektóre itemy w sklepie na skyblocku jest zbyt droga i żeby kupić większą ilość danego itemu byłoby trzeba spędzie bardzo dużo czasu na serverze, rozumiem że nie może być zbyt łatwo i żeby edycja nie trwała zbyt krótko ale niektóre ceny naprawdę są z kosmosu. 

Dziękuję za przeczytanie.

Edited by sercukinia

• 2 weeks later...

Jestem na nie. Ceny nie bez powodu są wygórowane, surowce takie jak piasek czy ziemia na SkyBlocku są bardzo cenne. A wysokie ceny są w każdym sklepie, przez co gracze nie chcąc wydawać dużej sumy pieniędzy/nie posiadając jej pracują i starają się zdobyć różne rzeczy i o to tak na prawdę chodzi, aby się rozwijać.

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy