Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Ranga Sponsor w grze

Yetf
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Snakh_
2. Nazwa propozycji: Ranga Sponsor w grze
3. Opis: Urzytkownicu którzy kupili rangę sponsor na forum by dostawali rangę sponsor w grze na tyle czasu ile im przysługuje sponsor na forum. Było to by coś w stylu Svip ale dostawało 3 klucze ruletki vip i co miesiąc zestaw Svip tylko że jako sponsor.
4. Dlaczego akurat to: Ponieważ przykre jest to że na forum ma się rangę sponsor a na serwerze nie..

Nie przesadzaj :P Myślisz że za 20 złotych zawojujesz światem? To się mylisz, 

Pakiety to przesadzanie, 3 klucze vip codziennie? za 20zł? przez 6 miesięcy? jeszcze zestaw? jeszcze ranga? na forum i na serwerze trofeum? O kurcze, to po co te Vipy sprzedają? Toż to się nie opłaca, każdy Prawdziwy Janusz Biznesu to zauważy...

59 minut temu, Rafciio napisał:

Nie przesadzaj :P Myślisz że za 20 złotych zawojujesz światem? To się mylisz, 

Pakiety to przesadzanie, 3 klucze vip codziennie? za 20zł? przez 6 miesięcy? jeszcze zestaw? jeszcze ranga? na forum i na serwerze trofeum? O kurcze, to po co te Vipy sprzedają? Toż to się nie opłaca, każdy Prawdziwy Janusz Biznesu to zauważy...

Na miano "Janusza Biznesu" trzeba zapracować... jak widać niektórym (sna***khy khy) jeszcze sporo do tego brakuje :D 

• Lubię to! 1

Powiem ci tak... jest to tak zrobione że sponsorujemy forum, a nie serwer. Bo na serwerze po co dodawać taką rolę? Będzie tylko zamieszanie.

Na Nie

• 2 weeks later...

Nie, nie, nie. Jak osoby powyżej piszą za 20 zł 3 klucze dziennie i kity na 6 miesięcy. To jakaś przesada ja mam svipa na 60 dni za 30 zł i 2 ruletki dziennie. Już wtedy nikt by nie kupował svipów i vipów. Na nie

• Lubię to! 1

Przecież na forum jest zaznaczone wyraźnie, że kupując rangę Sponsor wspierasz rozwój forum, nie serwera. Ranga ta nie ma nic wspólnego z serwerem, wszystkie pieniądze z tych rang przeznaczane są na dalszy rozwój forum naszej sieci. Jestem na nie

Edited by Yuukeshi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

W sumie fajnie byłoby się wyrużniać.

Jakiś problemów ze stworzeniem rangi by nie było, bo tylko ranga na forum to nie to samo co na serwerze ?

Lecz jestem na nie bo ranga sponsor sponsoruje forum i to wystarczy.

Edited by Lee

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy