Jump to content

[ODRZUCONE] niesłuszny ban

NoticefullPvP
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: NoticefullPvP
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Mistrzus
3. Długość bana: perm
4. Data nadania bana: okolo godz. 17.00 31.05.2018
5. Wyjaśnienie: Byłem se na pvp i biłem se graczy a tu nagle ban za cheaty// antyknock, a ja po pierwsze posiadałem yeezy, a po drugie coś tu było nie tak bo ja nie używam cheaty 
bo lubię ten serwer i kto normalny idzie na pvp w 3 setach anioła i yeezy, żeby dostać  bana? Dlatego ja nie używam cheatów bo szkoda mi stracić 150k bez żadnej walki, ale i tak się rozsypałem bo walczyłem (ale to by nie było fer jak by ich nie odzyskałem a dostałem bana za to że  byłem niewinny

6. Dlaczego chcesz dostac ubana ? bardzo mi sie podoba ten serwer , i nie posiadam takiego czegos jak cheaty .

• Przykro mi 1

Wytłumacz swoje bicie plecami z większej ilości kratek, osoby z niwitką otrzymywali od ciebie ciosy. Sprawdziłem twój ekwipunek nie było tam czegoś takiego jak szerokie ostrze itp więc tym mi tutaj tego proszę nie sugerować.

• Wow 1

? ja miałem yeezy i szerokie ostrze 3!! i po pierwsze spamowałem gdzie się po podanie a że mialem yeezy to to szybko wygląda a ty mi nawet nie sprawdziłeś czy je mam tylko od razu ban tylko madzi30  nadaje sie żeby pilnować pvp ( i przez ciebie straciłem 200k za coś czego nie miałem ) 

Spamowałaś gdzie popadnie? Przeważnie stałaś w miejscu dopiero jak ktoś przyszedł ci za pleców go uderzyłaś. Nie było szerokiego ostrza w twoim eq. Wiem co to Yeezys i jak działają. Obserwowałem cie od dłuższego czasu. No i oczywiście twoje zachowanie teraz jak i wcześniej twoich kolegów / rodzeństwa nie stawiają cię w dobrej sytuacji więc kara zostaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy