Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie]

Lewy ツ
 Share

Recommended Posts

1.nick:LewyXP0

2.Imię:Marcel

3.wiek:14

4.odkiedy grasz na crafted.pl?

od około roku

5.czy posiadasz sprawny mikrofon i ts3?

mam miktofon ts3 oraz disciord tylko na discordzie mnie nie słychać.

6.pełniłeś kiedyś podobną funkcje?

nie.

7.ile poświęćiłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków helpera?

około 2-4h , chyba że szkoła nie pozwala lub sprawy rodzinne co zdarza się rzadko.

8.czy kiedykowiek byłeś karany na serwerze ts3 lub discordzie?(wyjaśnij okoliczności)

nie, nie byłem

9.dlaczego mielibyśmy cię przyjąć?

Jestem często aktywny na serwerze i przestrzegam regulaminu.Lubię również pomagać innym osobom.Jestem stanowczy lecz nie tak bardzo surowy.Jestem miły i umiem dogadać się z większością osób grających na serwerze.Nie oceniam nikogo pochopnie i do ważniejszych żeczy podchodzę z powagą.Mam również dobre poczucie humoru i jestem asertywny.

10.coś o sobie (5 rozbudowanych zdań)

Moją pasją jest piłka nożna.Lubię również motory chociaż w przyszłości chcę zostać kierowcą ciężarówki ?.Z nudów czasami rysuję sobie postacie z gry clash royale.Ale jak to sie mówi wszystko ma swoje wady więc ja też je mam.Na przykład nie czytam lektur,ale jakoś na streszczeniach dostaje 4 albo chociaż te 3.Też mało się uczę ale dobrze znam angielski i niemiecki.

11.czy przeczytałeś regulaminy?

tak, np. Zakazane jest sprzedawanie kont oraz przedmiotów za realne pieniądze.

12.co oznaczają te komendy?:

/d zaufaj  - po wpisaniu tej komendy z nickiem wybranego gracza może on budować na naszej działce.

/d dodaj - gdy wpiszemy ją z nickiem jakiegoś gracza będzie mógł on budować na naszej działce.Lecz tylko wtedy gdy jesteśmy online.

/d połącz - możliwość tej komendy posiada vip+ gdy ma 2 lub więcej zakupionych działek obok siebie.

/d ban - po wpisaniu tej komendy z nickiem wybranej osoby wykluczamy ją z możliwości wejścia na naszą działkę.

/d chat - włącza czat działki,który widzą osoby które stoją na tej działce.Pozostali gracze tego nie widzą.

• Admin Forum

Wiek jest w porządku.

Masz TS3 oraz mikrofon.

Czas na pełnienie funkcji może być.

Zdania takie sobie.

Komendy opisałeś, ale tylko te podstawowe.

Widuję, ale średnio pomagasz.

Neutral z pochyleniem na nie.

• Super 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy