Jump to content

[ODRZUCONE] GonGus_ [H]

GonGus
 Share

Recommended Posts

1. Nick: GonGus_,

2. Imię: Łukasz,
3. Wiek: 16,
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od dnia dzisiejszego, lecz raczej zostanę tu na dłużej,
5. Masz mikrofon i TS3? Tak,
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Na wielu serwerach typu SkyBlock, posiadałem również własny serwer, lecz rozpadł się przez małą liczbę graczy,
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? ok. 2-3h,
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie,
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem już doświadczonym graczem, który był w administracji już wiele razy. Jestem miłym graczem. Granie w Minecraft'a sprawia mi przyjemność. Lubię pomagać innym graczom. Jestem graczem, który zna wiele komend potrzebnych helperowi (lub randze wyższej).
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Łukasz. Interesuje się informatyką (informatyk-grafik). Lubię grać w piłkę nożną, grałem również w klubie sportowym. Uwielbiam również jazdę na rowerze. Mieszkam w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak,
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun:
- /w zapros nick:
- /w coop nick:
- /report:
- /w wykop nick:
- /skup (dokładna informacja):

- /fly

- /ban

- /setrank

- //wand

- //up

- /tph

- /s 

- /ban

- /unban

- /tempban 

- /kick

- /mute

- /unmute

Znam wiele komend, lecz nie będę ich wymieniać bo byłaby długa lista.

wiek +

pełniłeś podobną funkcję +

mikrofon i TS3 +

czas na pełnienie funkcji +

mało zdań -

nowy na forum -

nie opisałeś komend -

grasz za krótko na serwerze -

Jestem na NIE, ponieważ nie masz doświadczenia bo grasz za krótko na tym serwerze.

Wiek na duuzy plus. Pelniles tez taka funkcje. Skoro grasz od niedawna nie miales czasu na dokladne zapoznanie sie z serwerem. Brak wyjasnienia komend. Na forum konto nowe. Jak na razie na nie, sprobuj za dwa/trzy miesiace kiedy dokladnie zapoznasz sie z serwerem.

Proszę Panna Łukasza... Niestety w wiek nie wierzę, zdania słabe mało rozbudowane. Komendy nie zostały wytłumaczone. Jestem na Nie, powodzenia 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy