Jump to content

Polityka prywatności

Pjo

Recommended Posts

• Właściciel+

Polityka Prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE informujemy, że przetwarzając dane osobowe w ramach usługi serwera Crafted.PL

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Crafted Piotr Horszczaruk NIP: 9522196018.

2. Kontakt z Administratorem jest możliwy drogą elektroniczną za pośrednictwem komunikatora Discord, forum, lub adresu e-mail: [email protected].

3. Twoje dane osobowe przetwarzane będą na podstawie wyrażonej zgody (art. 6, ust.1, pkt.a) ogólnego Rozporządzenia 2016/679)) w celu zapewnienia dostępu do konta w grze Minecraft, oraz forum crafted.pl.

4. Twoje dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom w rozumieniu (art. 4 ust. 9 ogólnego Rozporządzenia 2016/679).

5. Twoje dane osobowe będą przechowywane do momentu złożenia przez Ciebie rezygnacji bycia użytkownikiem serwera, którą możesz złożyć przez kontakt z administratorem, lub do momentu zakończenia działalności.

6. Posiadasz prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych. 

7. Posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. 

8. Posiadają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) gdy uznają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia 2016/679. 

9. Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.

10. Serwer nie jest powiązany z firmą Mojang. Server operator is NOT Mojang, NOT associated with Mojang and NOT supported by Mojang.

Edited by Hugo
  • Lubię to! 54
  • Super 13
  • Haha 2
  • Przykro mi 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy