Xjulcix 17 Posted May 9 1. Twój nick: jula3111 2. Nazwa propozycji: możliwość wykopywania surowców na /sur 3. Opis: Chciałabym, żeby można było wykonywać np. węgiel na /sur. 4. Dlaczego akurat to: Czasami wkurza mnie to, jak jestem w cave i znajdę diaxy, Ale nie mogę ich wykopać. Pewnie ktoś napisze, że to będzie za łatwe, ale moim zdaniem nie. Share this post Link to post Share on other sites
mic0 206 Posted May 9 To wszyscy beda miec xraye! Beznadziejny pomysl Na Nie Share this post Link to post Share on other sites
Glukonolaktobionian_Wapnia 238 Posted May 9 Pomysł jako taki z losowym dropem z kamienia był właśnie po to żeby x-ray stał się bezużyteczny. Poza tym dzięki temu nie trzeba dodatkowo zużywać zasobów serwera na generowanie chunków tylko okresowo dawało bonus za kopanie czystego kamienia na swojej działce. Jestto mniejsze obciążenie dla serwera i większa sprawiedliwość dropów wśród graczy Na NIE Share this post Link to post Share on other sites
Maciejon 0 Posted May 10 Czy to komuś jest potrzebne? Diaxy są warte max 10$ więc chyba za wiele jednak nie tracisz... Możesz kopać przez 10 sekund w kopalni i już cię stać na diaxy. Na nie Share this post Link to post Share on other sites
akedegy 233 Posted May 11 Czy to jest wgl potrzebne? Nie wydaje mi się, jeśli mamy drop ze stone'a Gdyby dało się tak zdobywać surowce, można by było odpalić cheaty Na nie Share this post Link to post Share on other sites
InsideOutxd11 26 Posted May 15 To jest zupełnie niepotrzebne, na nie Share this post Link to post Share on other sites
Sonia1k 4 Posted May 22 To nie jest potrzebne. Nie będę się rozpisywać. Jestem na NIE Share this post Link to post Share on other sites
Compan_ 1025 Posted June 23 Drop z kamienia został wprowadzony po to, aby potencjalny cheater nie miał zbytniej przewagi nad normalnymi graczami, przynajmniej w wypadku zdobywania surowców na serwerze. Share this post Link to post Share on other sites