Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _ResTrO_

_ResTrO_

Recommended Posts

1. Nick: _ResTrO_

2. Imię: Sergiusz.
3. Wiek: 19 lat.
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od około dwóch/trzech tygodni.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, mikrofon taki co zajmuje pół biurka XD
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, za dobrych czasów byłem Adminem największej serwerowni minecraft w Polsce.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Zdecydowanie więcej niż początkowo się spodziewałem, Crafted w trybie SkyBlock jest naprawdę pochłaniający zwłaszcza późnymi wieczorami w chwili relaksu. Stąd sporadycznie przesiaduję naprawdę nieraz po kilka godzin, po otrzymaniu rangi administracyjnej ten czas pewnie się wydłuży :) 
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Raz dostałem mute za rymowankę o Kaczyńskim 😛 
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ jestem opanowany i potrafię utrzymać nerwy na wodzy. Nie jestem podatny na prowokacje tzw. "młodzików" alias młodszych graczy (obelgi, groźby itp). Mam ogromne doświadczenie jeśli chodzi o bycie administratorem, ponad 7 lat w zawodzie 😛. Umiem wykrywać wszelkiego rodzaju błędy na serwerze, niedoróbki itp. Mógłbym pomóc "wyższej administracji" w rozbudowie serwera i jak wyżej napisałem w naprawianiu błędów. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Od 7 lat śmigam na desce, od 5 na snowboardzie, lubię adrenalinę, ale z umiarem :). Obecnie nie studiuję, zajmuję się tworzeniem własnej firmy, ponieważ do tej pory zarabiałem w internecie na wypełnianiu ankiet, polecaniem oraz afiliacjami, teraz postanowiłem polecieć trochę grubiej ze względu na Polskie prawo... ( max 1100 zł przychodu bez firmy.. dużo tłumaczenia ). Na studia wybieram się w tym roku, nie pomogą, ale też nie zaszkodzą :). Jestem ateistą i nie mam powodu żeby się tego wstydzić, każdy wierzy (albo nie wierzy) w to co chce. Jak wyżej wspomniałem zarabiam przez internet, więc jestem dostępny praktycznie cały czas, co moim skromnym zdaniem jest plusem. Jeśli kogoś to interesuję to ważę 92 kg, mam 189 cm wzrostu i rozmiar buta 45 XD.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak i zauważyłem mała literówkę. Wstawię fragment:

§3.5 Zakaz używania wulgaryzmów i słów uznawanych za obraźliwych. Powinno być chyba obraźliwe :o 
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Komenda miała chyba usuwać wyspę, a teleportuję na nią XD
- /w zapros nick: Zaprasza gracza na Twoja wysepke, żeby zobaczył od czego brać wzór 😛 
- /w coop nick: Komenda używana dla znajomych, lub zaufanych graczy z którymi chcesz przeżyć wspólną przygodę na wyspie. Tylko jest jeden waruneczek, trzeba mieć Vipka :( 
- /report: Jeśli ktoś nie przestrzega regulaminu możesz użyć tej komendy, a administracja się nim zajmie.
- /w wykop nick: Wyrzuca nieproszonego gościa na wyspie.
- /skup (dokładna informacja): Pod tą komendą otwiera się okno skupu itemków, które możesz sprzedać i dostać $$$

Moim zdaniem nie ma sensu pisać reszty komend, gdyż są one dostępne pod komendą /pomoc

Mogę napisać, że znam znaczną większość pluginów ( umiejętność edytowania, oraz znajomość komend ) Kiedyś zajmowałem się pisaniem rozbudowanych skryptów.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy