Jump to content

Noo, żegnam

Guest
 Share

Recommended Posts

Cześć, to znowu ja.

Jak już powinniście zobaczyć, to odchodzę, tym razem na zawsze.. Na serwer nie będę już wbijał, discord też.  Forum co jakiś czas będę odwiedzal.

Pewnie pytacie się czemu odchodzę, już wam odpowiadam.

Głównie przez to, że wiele fajnych osób właśnie odeszło, między innymi @xOliChan oraz @MagicNow, odejście jest spowodowane również przez to, że ciągle jest 1 edycja, po 10 miesiącach grania się juz znudziło. Oczywiście, żeby nie było - W 40% odchodzę przez odrzucenie podania, gdyż na serwerze nie ma co robić, a pomagać zawsze można. 

Dziękuję także administracji, która dała mi szansę dostania się do ekipy.

Wrócę na nową edycję FreeBuilda..

Żegnajcie wszyscy, nie zapomnę was, i  mam nadzieję, że wy mnie też zapamiętacie ;DD

Mam dosyć, strasznie to przeżywam, że odchodzę i przez tak długi czas was wszystkich nie zobaczę. 😧

Pamiętaj, że ja nie odchodzę z wszystkiego, to tylko Crafted, zawsze możesz dodać mnie na discordzie ! xOliChrzan#3542

Edited by xOliChan

1 minutę temu, xOliChan napisał:

Mam dosyć, strasznie to przeżywam, że odchodzę i przez tak długi czas was wszystkich nie zobaczę. 😧

Pamiętaj, że ja nie odchodzę z wszystkiego, to tylko Crafted, zawsze możesz dodać mnie na discordzie ! xOliChrzan#3542

Dodam jutro  :DD

2 minuty temu, MagicNow napisał:

Trzymaj się! Już tęsknie :( Wrócimy wszyscy jak będzie 2 edycja!

Czekam na to, będzie fajnie  :)

1 minutę temu, Thorin napisał:

Aj Patryk

Miło było

Razem mieliśmy Helpa, i oboje degrad. Mam jednak z tobą kontakt na mesku więc no. Ale szkoda . Będę cię miło wspominać jako gracz, i ziomek 

Trzymaj się mordo 👊

E tam, miło było, jest i będzie. Tez sie trzymaj

;'D 

Edited by Guest

Teraz, Spakery napisał:

No Patryk.. Serio? Kto teraz mi oceni podanie xd nie no szkoda że odchodzisz :_:

Nie szkoda, większość osób pewnie się cieszy, że w koncu odchodzę, ale cóż, są ważniejsze sprawy niż minecraft, Narka

• 2 weeks later...

Dobra, ja tu jeszcze musze coś dodać. 

Odchodzę już nawet z forum, nie będę wbijał.

Może co tydzień na parę minutek, sprawdzić co się dzieje. Mam nadzieję, że mnie zapamiętacie. Dziękuję, Dobrej nocy życzę. 

Patryk, ale o mnie to nie zapomnisz, co nie? :c

Trzymaj się mordo, nie zapomnimy Cię, czekamy na powrót! Będę czekał na 4 edzie FB na Ciebie! :3 

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy