Guest Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Cześć, to znowu ja. Jak już powinniście zobaczyć, to odchodzę, tym razem na zawsze.. Na serwer nie będę już wbijał, discord też. Forum co jakiś czas będę odwiedzal. Pewnie pytacie się czemu odchodzę, już wam odpowiadam. Głównie przez to, że wiele fajnych osób właśnie odeszło, między innymi @xOliChan oraz @MagicNow, odejście jest spowodowane również przez to, że ciągle jest 1 edycja, po 10 miesiącach grania się juz znudziło. Oczywiście, żeby nie było - W 40% odchodzę przez odrzucenie podania, gdyż na serwerze nie ma co robić, a pomagać zawsze można. Dziękuję także administracji, która dała mi szansę dostania się do ekipy. Wrócę na nową edycję FreeBuilda.. Żegnajcie wszyscy, nie zapomnę was, i mam nadzieję, że wy mnie też zapamiętacie ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hontee Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 (edited) Mam dosyć, strasznie to przeżywam, że odchodzę i przez tak długi czas was wszystkich nie zobaczę. 😧 Pamiętaj, że ja nie odchodzę z wszystkiego, to tylko Crafted, zawsze możesz dodać mnie na discordzie ! xOliChrzan#3542 Edited September 29, 2019 by xOliChan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 1 minutę temu, xOliChan napisał: Mam dosyć, strasznie to przeżywam, że odchodzę i przez tak długi czas was wszystkich nie zobaczę. 😧 Pamiętaj, że ja nie odchodzę z wszystkiego, to tylko Crafted, zawsze możesz dodać mnie na discordzie ! xOliChrzan#3542 Dodam jutro :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliveree Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Trzymaj się! Już tęsknie Wrócimy wszyscy jak będzie 2 edycja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorinPL001 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Aj Patryk Miło było Razem mieliśmy Helpa, i oboje degrad. Mam jednak z tobą kontakt na mesku więc no. Ale szkoda . Będę cię miło wspominać jako gracz, i ziomek Trzymaj się mordo 👊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 (edited) 2 minuty temu, MagicNow napisał: Trzymaj się! Już tęsknie Wrócimy wszyscy jak będzie 2 edycja! Czekam na to, będzie fajnie 1 minutę temu, Thorin napisał: Aj Patryk Miło było Razem mieliśmy Helpa, i oboje degrad. Mam jednak z tobą kontakt na mesku więc no. Ale szkoda . Będę cię miło wspominać jako gracz, i ziomek Trzymaj się mordo 👊 E tam, miło było, jest i będzie. Tez sie trzymaj ;'D Edited September 29, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spakery Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 No Patryk.. Serio? Kto teraz mi oceni podanie xd nie no szkoda że odchodzisz :_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Teraz, Spakery napisał: No Patryk.. Serio? Kto teraz mi oceni podanie xd nie no szkoda że odchodzisz :_: Nie szkoda, większość osób pewnie się cieszy, że w koncu odchodzę, ale cóż, są ważniejsze sprawy niż minecraft, Narka Link to comment Share on other sites More sharing options...
milymis Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Kolejna osoba która sobie odemnie idzie :((. Ledwo wróciłeś to odchodzisz. Papa widzimy się kiedyś chocby na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Dobra, ja tu jeszcze musze coś dodać. Odchodzę już nawet z forum, nie będę wbijał. Może co tydzień na parę minutek, sprawdzić co się dzieje. Mam nadzieję, że mnie zapamiętacie. Dziękuję, Dobrej nocy życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavku_89 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Żegnaj przyjacielu 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Patryk, ale o mnie to nie zapomnisz, co nie? :c Trzymaj się mordo, nie zapomnimy Cię, czekamy na powrót! Będę czekał na 4 edzie FB na Ciebie! :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaster Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Użytkownik powrócił https://crafted.pl/topic/24999-czeeść/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaster Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts