Jump to content

To właśnie ten moment..

Hontee
 Share

Recommended Posts

Trochę mi przykro to pisać, ale niestety lub stety (pewnie dla większości z was stety) odchodzę lub robię sobie przerwę.

Czemu? - Gdy pisałem podanie ułożyłem swoje puzzle tak, że jak moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, to zostaje, a jak odrzucą, to odchodzę, no więc odrzucili i znam też przyczynę.

Zaraz zacznę pisać jak jakiś zbanowany gracz, który prosi o unbana, ale niech będzie.

Administracjo, ja serio nie jestem taki jak o mnie myślicie. Zmieniłem się przez całe wakacje i już nie zachowuję się tak jak w przeszłości. Na prawdę żałuję, że się zachowywałem "dziecinnie", cokolwiek. Wtedy nawet nie myślałem o tym, że tak mocno wpłynie to na moją opinię i wiem, że prawdopodobnie przez to nie rozpatrujecie mi moich podań pozytywnie, chociaż mogę się mylić. Jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieję, że jak kiedyś powrócę, (bo kiedyś wrócę) jak napiszę kolejne podanie, to już nie będzie odrzucone i zapomnicie o rzeczach, które się stały w przeszłości. 😄

Dobra, teraz przejdźmy do graczy:

Bardzo dziękuję za miłe słowa, wspólnie spędzony czas, świetny humor, ogromną pozytywną energię, którą mi dawaliście. Oznaczę parę osób, a jak kogoś z moich ziomków nie oznaczyłem, to się nie obrażać, bo pisząc ten wątek jest mi smutno i mogę zapomnieć o kimś, ale każdego pozdrawiam, kto mnie lubił. :) 

@SzoteQ - Pamiętam jak graliśmy kiedyś, jakoś rok temu, nigdy Cię nie zapomnę stary. ❤️
@P4tryk3y - Ty to w ogóle pro gość jesteś.

@xMaryChan - Z tobą mam kontakt do teraz, przecież nawet się spotkaliśmy 25.09, więc Ciebie olewam. (przepraszam) XD

@woszczek - No nie mogło zabraknąć woszczka, byłeś moim ulubionym KidModem. ;D

@A_PolishGirl - Pamiętasz jak nas ktoś trollował na twojej i mojej działce? 😂

@StuntereQ - pisanieskargi.exe

@Kosmiteg_ - Tobie strasznie dziękuję, byłeś chyba pierwszą osobą z administracji, którą poznałem i na zawsze zostaniesz w moim serduszku. ❤️

@Spakery - Ty niedawno dołączyłeś do naszego grona i okazałeś się bardzo miłą osóbką. ❤️

@Nicebear_ - Ty też jesteś spoko i w ogóle pozdro dziubaski itd.

@KiKii - Gz moderatora, Ty jesteś w ogóle fajny jednorożec.

@MrKiki - Pamiętasz nasze wspólne narzekanie na odrzucone podania? 😂

@MarysiaGames - Gz helpera, bo wiem, że raczej się dostaniesz, nie wiem co o tobie napisać, bo z tobą będę mieć dalej kontakt.

@Myosotiska - Nie muszę opisywać naszych odpałów na Discordzie, co nie? 😂❤️

@MagicNow - To samo co u góry, ale fajne story time robiliśmy sobie kiedyś. ❤️

@SytryCartwright - Nasze granie w Dead by Daylight nigdy nie nastąpiło, ale też jesteś ciepłą osóbką i w ogóle. ❤️

@Viictoriaa - Tobie też dziękuję, nie wiem za co, ale dziękuję, chociaż prawdopodobnie mnie nie lubiłaś nigdy i uznawałaś mnie za dzieciaka. 😂

@Thorin - Ty bardzo dobry człek jesteś. ❤️

@Quembec - No ty również. ❤️

@xWhitee - Chociaż mieliśmy momenty, w których mieliśmy ochotę się pozabijać, to i tak Cię serdecznie pozdrawiam ❤️😂

@adix237 - Pamiętam moje dzikie podrywy na Ciebie, a potem przestaliśmy się do siebie odzywać. 😂

@Madzi30 - Dziękuję za moje odrzucone podania i za to, że czasem pogadaliśmy troszku. ❤️

@3exu - To Ty dałeś mi motywację, żebym nigdy się nie poddawał, jednak to zrobiłem, ale nie na zawsze, jeszcze wrócę zanim ktoś o mnie wspomni. ❤️ (no dobra, może nie tak szybko XD)

@Compan_ - Mój cimpanik >.< 

Nie wiem jak mam się z wami rozstać, jakoś muszę się z tym pogodzić, pamiętajcie, że was bardzo kocham, uwielbiam itd.

P.S Ja wrócę!
P.S v2 Dalej czasami będę wbijał na serwer, ale to będzie serio rzadko.

P.S v3 Na forum dalej będę wchodził, postaram się często.

Pozdrawiam też tych, których nie oznaczyłem, nie mam czasu na tyle oznaczania, poza tym, oznaczyłbym całe forum 😂

Jeszcze raz mówię - Ja kiedyś wrócę!

Kocham was! :C 

Edited by xOliChan
  • Super 4

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy