Jump to content

[PRZYJĘTE] [Propozycja] Publiczna Skrzynka

FastNorbit
 Share

Recommended Posts

1. FastNorbit
2. Publiczna Skrzynka
3. Publiczna skrzynia polegała by na tym samym na czym polega na FB. Jakiś gracz mógłby zostawić tam niepotrzebny przedmiot, a inna osoba mogłaby go wziąć. Z tej skrzyni mogłyby korzystać tylko osoby ktore
mają, poniżej 20 lvl i nie mają vip’a.
4. Wyrównałoby to chociaż trochę szanse zwykłych graczy bez rangi VIP, ponieważ taka osoba nie ma szant na wygraną z osobą, która ma diamentową zbroje. Myśle że to dobry pomysł.(P.s: wiem że jest skrzynia gracz raz na 3 dni ale to raczej nie pomoże w walce z VIP’em)
Edited by FastNorbit
  • Lubię to! 1

W zasadzie jeśli na tym trybie chcesz się tylko bić, to propozycja okej.

Zastanawia mnie tylko ile graczy specjalnie wracałoby pieszo na spawna, żeby dać tam niepotrzebne rzeczy, skoro mogą je po prostu wyrzucić na miejscu. 🤔

• Lubię to! 4

• Misiek changed the title to [Propozycja] Publiczna Skrzynka
  • 4 weeks later...

Nawet już nie chodzi o VIPów campiących się na spawnie, żeby wyrżnąć noobków, ale np. o możliwość zostawienia nowym jedzenia.

Co prawda obecnie również można to zrobić, sadząc rzeczy tuż za granicą budowania, ale well...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Moderator [SVE]

Według mnie pomysł nie jest zbyt dobry, bo przecież vip może kupić każdy i o to w nim chodzi, że jest się lepszym od innych graczy, więc rzeczy, które ułatwiają grę zwykłym graczom po prostu by sprawiały, że vip powinien być tańszy, bo mniej daje. Pisze to już po dodaniu ender chesta na spawnie. Proszę daj plusika ;)

Edited by likeyou
  • Lubię to! 2

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy